http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gececi Tayfa Sohbet

mehmetbrk4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
955
113
Çok fark var aga 19 20de sekabetten oynardım dede falan ekranlar grafikler bile daha değişik gelirdi çok fark var geri ödeme oranları leş
O gatesler bonanzalar bu kadar popüler değilken - yazdığımız oyun yoktu 2017 18 lerde Türkiyeden çekilen bir sağlayıcı vardı hatırlayamadım b10 grubunda geldi ilk inanılmaz ödüyordu bizdeki hile hurdayı görünce geri çekildi gerek grafik gerek geri ödeme çok iyiydi adı dilimin ucunda

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,220
2,540
113
Önce verirdi bı şekilde şimdi hep almaya ayarlanmış slotlar veryy hot 20 oyunumdu benim bu sene hele hiç alamadım bu oyundan

mehmetbrk4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
955
113
O gatesler bonanzalar bu kadar popüler değilken - yazdığımız oyun yoktu 2017 18 lerde Türkiyeden çekilen bir sağlayıcı vardı hatırlayamadım b10 grubunda geldi ilk inanılmaz ödüyordu bizdeki hile hurdayı görünce geri çekildi gerek grafik gerek geri ödeme çok iyiydi adı dilimin ucunda
ELK Studio hatırladım

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
Ben o seneler full bahşs oynuyordum valla

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
enson slot V de oynadım globalde Pragmatic sadece Türkiye de popüler Play'n GO vb düdüklemeyen sağlayıcılar tercih ediliyor. Kıbrısda stüdyosu olan bomboş şirket
Play n go betcolsrds yok betcolsrds popüler vs diye abartılan sağlayıcı neden pragmatik spinleri de pragmatik veriyorlar zaten kazandırmıyor hepten cukkalıyorlsr, psikolojik de bş etkisi var pragmatiğin

mehmetbrk4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
955
113
Play n go betcolsrds yok betcolsrds popüler vs diye abartılan sağlayıcı neden pragmatik spinleri de pragmatik veriyorlar zaten kazandırmıyor hepten cukkalıyorlsr, psikolojik de bş etkisi var pragmatiğin
Sağlayıcıdan hizmet almak için çok büyük paralar ödeyecek ve müdahaleye yer kalmayacak hiçbir betco da o yüzden Play'n Go yok

mehmetbrk4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
955
113
Sağlayıcıdan hizmet almak için çok büyük paralar ödeyecek ve müdahaleye yer kalmayacak hiçbir betco da o yüzden Play'n Go yok
Book OF Dead bilirsin Play'n GO nun ilklerinden hangi sitede Book OF Playngo Xsite gördün pragmatic bunu yapıyor işte Gates OF xx açık açık elliyor :D

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,438
13,982
113
Stakelogic mi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
Doğrudur reis bu konularda çok haklısın da abi o grafikleri yapan kimse pragmatikte helal olsun ya da kimlerse... Diğer sağlayıcıların hiçbirinde grafikler vs o kadar iyideğil görüntü de çekiyor insanı