- 965
- 442
- 63
Bekliyoruz kral bulmadan gelmeSelamun aleyküm bi 36 bulup gelıcem bende sohbete
Ne iş yapıyor sun😂Ben ırgatlığa devam 😒
Bekliyoruz kral bulmadan gelmeSelamun aleyküm bi 36 bulup gelıcem bende sohbete
Ne iş yapıyor sun😂Ben ırgatlığa devam 😒
Kumar böyle birşey kanka adres gönder ben dön alırım sana 😂😂Götümuzde don kalmadı anlamında bro
Gucci giyiyo bak birdaha düşünKumar böyle birşey kanka adres gönder ben dön alırım sana 😂😂
Rolling mi varGececi Tayfa Burdamisiniz😂😂
BarmenimBekliyoruz kral bulmadan gelme
Ne iş yapıyor sun😂
Benimki yırtık bi tazelesek bunudaKumar böyle birşey kanka adres gönder ben dön alırım sana 😂😂
Yok kral sağol bı şekil alırız bir araKumar böyle birşey kanka adres gönder ben dön alırım sana 😂😂
Kanka sıkıntı yok adamı donsuz gezdirmeyiz😂 bir kuponda dona karalariz😂Gucci giyiyo bak birdaha düşün
Bence senin eski foto varken daha iyiydi şansın bu foto sana şanssızlık getirdi belki deYok kral sağol bı şekil alırız bir ara
😂😂😂😂😂 Bir kuponda sana karamak lazım 😂Benimki yırtık bi tazelesek bunuda
@resital tavsiye etti 😂😂 alırız zarar etigimizi ondanBence senin eski foto varken daha iyiydi şansın bu foto sana şanssızlık getirdi belki de
O kadar harmanım ki karamak yazısını karı almak olarak okudum Allah'ım affet😂😂😂😂😂 Bir kuponda sana karamak lazım 😂
Don parasını kurtardın mı 😂😂@resital tavsiye etti 😂😂 alırız zarar etigimizi ondan
Yok bugünlük yapamayacaz kasa sıfırDon parasını kurtardın mı 😂😂
😂😂😂😂 Büyük abazasın kanka helal olsun taktir ettim😂😂O kadar harmanım ki karamak yazısını karı almak olarak okudum Allah'ım affet
Yok😂 Gucci don satıyoruz ucuz yollu Bulduk 😂Rolling mi var
Esenler@lolo2735 dost profil Gürcistan'ın Kıbrıs mi
Kıbrıs@lolo2735 dost profil Gürcistan'ın Kıbrıs mi
Merit miKıbrıs