http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Uyumayanlar! Paranormal & Ruhsal & Spiritüel

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,392
789
113
Ben çok takmam anlık korkarım dost başımıza neler geldi çocukken carpilmistim valide okunmussu vermiş onların okunduğuna kadar söylemişim neler neler aw bı 3 harfli karı yakaliyamadik 😂😂😂
oda olmuştur belki haberin yoktur :)

ulen 27 lira bulamadık diye gece muhabbet açayım dedim seni tanıdık dost anıların güzelmiş

tarihi eser işi bu alanda en tehlikeli iştir dikkat et

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
oda olmuştur belki haberin yoktur :)

ulen 27 lira bulamadık diye gece muhabbet açayım dedim seni tanıdık dost anıların güzelmiş

tarihi eser işi bu alanda en tehlikeli iştir dikkat et
Bursa Eskişehir Bilecik Söğüt balikkesir Manyas Susurluk nereler nereler iznik heryerdeyeik dost ama sonu kötü diye saldık

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,820
113
Dur bak bu olay da çok korkmuştum birgün Mudanya sahilinde köy sahilinde tabi define arıyorduk kazdigimiz yerdede ufak bir delik yani zayıf bir insan gecicek kadar tabi ozaman zayifiz ve yanımdaki abilerde boş abiler değil biri Bursa'nın en büyük Firincisi biri galerici diğerinde belediyede çalışan yani iş çözen bir abi tabi kazdik iyicene bir insan giricek kadar sonra fenerle belime urgan bagladilar ne hikmetse içinden bir ses umut urgancı ağaca bağla sözde adamlar tutacaktiki ben assagi sarkayim nevar ne yok doye bakayım ulan bağladık urgani ağaca fenerle assagi baş üstü sarktim tabi derin yani dussek çıkamayız kimsede çıkaramaz velhasıl urganda bir boşluk hissettim sonra önemsemedim feneri bir yaktım lahitler vardı 3 veya 4 söylemek için çıkmaya çalışıyorum urgani boşta hissetim dedim cozulldumu normalde gergin olması lazım korkudan geri geri cikiyom bı an dusucem assagi zannettim tabi bı şekil çıktım

@Ozan670

Bak sana yemin ediyorum o 3 adam biri kenarda oturuyor diğeri ağaca sarılmış oburude çırılçıplak ti bak yeminle sonra urgani çözdüm bunları tek tek arabaya götürdüm en son çıplak olan abiyi almaya gittiğim de delik kapanmıştı korkudan adamin koluna girdim arabaya geldiğimizde 2 si kendine gelmiş çıplak olanı giydirirken hani ata fiskan vurursun ya iz olur sırtında öyle izler vardı oda kendine gelince birdaha o adamlar hiç biryere gitmedim gelmediler
Tüylerim ürperdi ağabey. Geçenlerde böyle arkadaşın biri de define aramaya gitmişler Antep'e. Girmişler mağara gibi bir yere bayağı kazmislar. Bebek ağlama sesleri duyunca kaçıp çıkmışlar oradan. Bu arkadaşta öyle inanan birisi de değil hani. Define işlerinde çok gizemli olaylar anlatılıyor hep

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Tüylerim ürperdi ağabey. Geçenlerde böyle arkadaşın biri de define aramaya gitmişler Antep'e. Girmişler mağara gibi bir yere bayağı kazmislar. Ağlayan bebek sesi duyunca kaçıp çıkmışlar oradan. Bu arkadaşta öyle inanan birisi de değil hani. Define işlerinde çok gizemli olaylar anlatılıyor hep
Manyasda dayilarla kazı yaparken gece 3 veya 4 ulan 5 kişi kaziyoruz bir anda bir yaşlı adam geldi aklımız gitti neyapiyorsunuz burada dedi bizde arazi bizim diyince sen kimsin dedik dayı bu saatte ne işin var burada dedik ben muhtarim dedi köyun muhtari Mehmet dedi gitti ilerde ağır gibi yere girdi gecenin kör karanligi aw bizde sabaha kadar kazdik bı bok çıkmayınca dayilarla köye gittik karnımızı doyurmak için kahveye oturduk tabi yabanciyiz adamlae sordu kimsiniz bizde arazi bakmaya geldik ileride ahir olan yerde bı dayıyla karşılaştık muhtar Mehmetim dedi bize kızdım falan dedik ulan adam demezmi muhtar Mehmet 20 sene önce öldu dedi şok olduk aw kanlı canlı gördük herifi neler neler dost herneyse çekimde geldi kaçar ben

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,820
113
Manyasda dayilarla kazı yaparken gece 3 veya 4 ulan 5 kişi kaziyoruz bir anda bir yaşlı adam geldi aklımız gitti neyapiyorsunuz burada dedi bizde arazi bizim diyince sen kimsin dedik dayı bu saatte ne işin var burada dedik ben muhtarim dedi köyun muhtari Mehmet dedi gitti ilerde ağır gibi yere girdi gecenin kör karanligi aw bizde sabaha kadar kazdik bı bok çıkmayınca dayilarla köye gittik karnımızı doyurmak için kahveye oturduk tabi yabanciyiz adamlae sordu kimsiniz bizde arazi bakmaya geldik ileride ahir olan yerde bı dayıyla karşılaştık muhtar Mehmetim dedi bize kızdım falan dedik ulan adam demezmi muhtar Mehmet 20 sene önce öldu dedi şok olduk aw kanlı canlı gördük herifi neler neler dost herneyse çekimde geldi kaçar ben
Vay be neler var üstat. Define aramaya giden samimi bildiğim insanlar da böyle ilginç şeyler anlatıyordu. İyi günler üstadım. Sağlıcakla kal.

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,427
6,042
113
var mı başına gelen mistik bir olay seninde ?
bende var çift kişilik ranzada ustde yatiyordum altda bir akrabam uyuyordu duvardada kuş kafesimiz asiliydi muhabbet kuşuydu. gecenin 3 4 ünde kapi açildı tahta kapiydi tam örtülmedi ondan açildı sandım ama kapi açılirken ayni anda kuş bir anda durduğu tünekden siçradi kafesin içinde yine önemsemedim yattım uyudum sabah uyandiğimda kuş gözleri açık kafesin dibinde hiç bir yerinde yara bere yok ölmüştü. sonradan anormal geldi bu olay

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
4,856
113
Bunlar hep Mistisizm, Hermetik inançlar ve Paganist ogretilerden ileri geliyor, bu dünya hayatı fizik kurallarıyla idare ediliyor, metafizik uyduruktur.Ayrica uyurken açıkta kalan yerleri kapatın 😂😂