http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Uyumayanlar! Paranormal & Ruhsal & Spiritüel

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
herşey bir bütün ve TEK zaten o bütünlüğün içinde hareket ediyoruz dostum....

Bedenin gibi milyonlarca hücre var ama sadece tek beden olarak hareket ediyorsun....
UYku geldi bedene HAREKETLERİM KİSİTLANDİ...TEK YATAGİM DA TEK UYUR,,RUYALARİMDA ÇOĞALIRİM.....K İ B

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,392
789
113
Sen 3 milyonu nereden buldun Dilan polatın jigolosu o kadar kazanmıyo
olay örgüsü öyle gelişmedi dost 50 K ile girdim rulete 2 milyon 800 lere kadar geldim ... 3 Milyonda çekim bir daha oynamayacağım dedim...... ve olan old sıfırladık

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Var mı başına gelen paranormal olaylar astral olaylar .....

Muhabbet edelim....
Paranormal olay çok geldi başımıza hatta 3 arkadaş pansiyonda kalıyorduk saat 3 gibi yattık tabi yatmiyoruz telde takılıyoruz ulan dedim bı tuvalete kalkayim kafayı cama bı çevirdim simsiyah birşey tabi 5-10 sn hareket etmedim sonra yavascana kalkayim dedim arkamdan bı ses geldi kafayı oraya çevirdim sonra bı döndüm yok aw sonra ışığı falan yaktım öyle işte daha çok geldi başımıza yaaa anlatsam sarar şimdi yazması sıkıcı

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,392
789
113
Paranormal olay çok geldi başımıza hatta 3 arkadaş pansiyonda kalıyorduk saat 3 gibi yattık tabi yatmiyoruz telde takılıyoruz ulan dedim bı tuvalete kalkayim kafayı cama bı çevirdim simsiyah birşey tabi 5-10 sn hareket etmedim sonra yavascana kalkayim dedim arkamdan bı ses geldi kafayı oraya çevirdim sonra bı döndüm yok aw sonra ışığı falan yaktım öyle işte daha çok geldi başımıza yaaa anlatsam sarar şimdi yazması sıkıcı

sürekli başına geliyorsa arındır kendini dost .... kumar oyunlarında yönlendirme varsa dikkat et

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Dur bak bu olay da çok korkmuştum birgün Mudanya sahilinde köy sahilinde tabi define arıyorduk kazdigimiz yerdede ufak bir delik yani zayıf bir insan gecicek kadar tabi ozaman zayifiz ve yanımdaki abilerde boş abiler değil biri Bursa'nın en büyük Firincisi biri galerici diğerinde belediyede çalışan yani iş çözen bir abi tabi kazdik iyicene bir insan giricek kadar sonra fenerle belime urgan bagladilar ne hikmetse içinden bir ses umut urgancı ağaca bağla sözde adamlar tutacaktiki ben assagi sarkayim nevar ne yok doye bakayım ulan bağladık urgani ağaca fenerle assagi baş üstü sarktim tabi derin yani dussek çıkamayız kimsede çıkaramaz velhasıl urganda bir boşluk hissettim sonra önemsemedim feneri bir yaktım lahitler vardı 3 veya 4 söylemek için çıkmaya çalışıyorum urgani boşta hissetim dedim cozulldumu normalde gergin olması lazım korkudan geri geri cikiyom bı an dusucem assagi zannettim tabi bı şekil çıktım

@Ozan670

Bak sana yemin ediyorum o 3 adam biri kenarda oturuyor diğeri ağaca sarılmış oburude çırılçıplak ti bak yeminle sonra urgani çözdüm bunları tek tek arabaya götürdüm en son çıplak olan abiyi almaya gittiğim de delik kapanmıştı korkudan adamin koluna girdim arabaya geldiğimizde 2 si kendine gelmiş çıplak olanı giydirirken hani ata fiskan vurursun ya iz olur sırtında öyle izler vardı oda kendine gelince birdaha o adamlar hiç biryere gitmedim gelmediler

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,663
5,924
113
Baba bundan öte paranormal mi olur 30 saniye kala skor bu faul olmuş 2/1 atıyor ve 30 saniye son h faul olmuyor ne dersin buna

Ekli dosyalar

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,392
789
113
Dur bak bu olay da çok korkmuştum birgün Mudanya sahilinde köy sahilinde tabi define arıyorduk kazdigimiz yerdede ufak bir delik yani zayıf bir insan gecicek kadar tabi ozaman zayifiz ve yanımdaki abilerde boş abiler değil biri Bursa'nın en büyük Firincisi biri galerici diğerinde belediyede çalışan yani iş çözen bir abi tabi kazdik iyicene bir insan giricek kadar sonra fenerle belime urgan bagladilar ne hikmetse içinden bir ses umut urgancı ağaca bağla sözde adamlar tutacaktiki ben assagi sarkayim nevar ne yok doye bakayım ulan bağladık urgani ağaca fenerle assagi baş üstü sarktim tabi derin yani dussek çıkamayız kimsede çıkaramaz velhasıl urganda bir boşluk hissettim sonra önemsemedim feneri bir yaktım lahitler vardı 3 veya 4 söylemek için çıkmaya çalışıyorum urgani boşta hissetim dedim cozulldumu normalde gergin olması lazım korkudan geri geri cikiyom bı an dusucem assagi zannettim tabi bı şekil çıktım

@Ozan670

Bak sana yemin ediyorum o 3 adam biri kenarda oturuyor diğeri ağaca sarılmış oburude çırılçıplak ti bak yeminle sonra urgani çözdüm bunları tek tek arabaya götürdüm en son çıplak olan abiyi almaya gittiğim de delik kapanmıştı korkudan adamin koluna girdim arabaya geldiğimizde 2 si kendine gelmiş çıplak olanı giydirirken hani ata fiskan vurursun ya iz olur sırtında öyle izler vardı oda kendine gelince birdaha o adamlar hiç biryere gitmedim gelmediler

dostum müherlemişler orayı koruyan varlık veya varlıklar grubu ders vermiş güzelce.... sanada yol göstermişler ama sen kendini arındır .... sana önerimdir.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
dostum müherlemişler orayı korayan varlık veya varlıklar grubu ders vermiş güzelce.... sanada yol göstermişler ama sen kendini arındır .... sana önerimdir.
Ben çok takmam anlık korkarım dost başımıza neler geldi çocukken carpilmistim valide okunmussu vermiş onların okunduğuna kadar söylemişim neler neler aw bı 3 harfli karı yakaliyamadik 😂😂😂