- 3,652
- 1,581
- 113
Ve a.s
Ve a.s
As murocan hayırlı geceler cano
Sen nerelerdesin Kaçak görünmüyorsunAs murocan hayırlı geceler cano
6 gün banlanmıştım bi Kamil küfür etti biz ban yedikSen nerelerdesin Kaçak görünmüyorsun
Anladım Kral Geçmiş olsun ekleme falan yok mu hiçbir yerde6 gün banlanmıştım bi Kamil küfür etti biz ban yedik
Tümbet bakacam şimdiAnladım Kral Geçmiş olsun ekleme falan yok mu hiçbir yerde
Oda yok anasını satimAnladım Kral Geçmiş olsun ekleme falan yok mu hiçbir yerde
Betzula etkinlik açmıştı yüz tipin 1 liradan 80 lira verdi biraz daha çevirdim 5 liradan oyuna girdi 330 verdi Sonra hılgfer girdim 2000 lira yaptım 2000 yap 1000 yatır bin çek bin lira içeride kalıyormuş onunla istediğin gibi oynayıp sınırsız çekilmiş yaptım 2000'lere bin lira çekim verdim yatırmadan bakalım ödeyecek mi 😀Oda yok anasını satim
Ödemez kardoBetzula etkinlik açmıştı yüz tipin 1 liradan 80 lira verdi biraz daha çevirdim 5 liradan oyuna girdi 330 verdi Sonra hılgfer girdim 2000 lira yaptım 2000 yap 1000 yatır bin çek bin lira içeride kalıyormuş onunla istediğin gibi oynayıp sınırsız çekilmiş yaptım 2000'lere bin lira çekim verdim yatırmadan bakalım ödeyecek mi 😀
İptal etti Yok lan sen ad diye demiyorum ki eyvallah Kral sıkıntı yok Ben bir şekil ayarlarım da iptal etti parayı silmedi acaba BİM bulsak yatırsak gider mi Gates sweet'te geçerli dedi Hill cooper'da da yaptımOlsa atardım çek diye valla bilirsin
Geçerli olmasa parayı silerdi dostumİptal etti Yok lan sen ad diye demiyorum ki eyvallah Kral sıkıntı yok Ben bir şekil ayarlarım da iptal etti parayı silmedi acaba BİM bulsak yatırsak gider mi Gates sweet'te geçerli dedi Hill cooper'da da yaptım
Uhubet varmış betkol varmış Bunları alalım yaGeçerli olmasa parayı silerdi dostum
1000 bulsaydın var ya Avustralya kadınlar Ligi vardı ilk yarı bir buçuk üstü diyordum 2.30 oranı vardı Ulan Allah belasını versin 2300 bedavaya para gelecekti 2 biri Hatta yaptıGeçerli olmasa parayı silerdi dostum
1 TL hesaba gelen yok yıl komple girdi bir tarafıma simdidenVay be yine sıfırla yılbaşına girdik jojo'yu alamadık aldırmadı hiçbir yerden de alamadık bir şey