Hadi gelsin Şundan bir gol
Gönlüne göre olsunHadi gelsin Şundan bir gol
25'e kadar bir gol diyorum Sence
1000 lira kasada var Onu Ayrı tutuyorum 2 Orana 1.000 lira girdim gelirse 3.000 oluyor o bir gol gelsinMurom kasamız ne durumda
Normalde bir gol atması lazım bu gelirse 2000 çekin bir sana atayım bir bende kalsın Çünkü sıkıntılardayım birle devam edeyim olur muMurom kasamız ne durumda
Golll1000 lira kasada var Onu Ayrı tutuyorum 2 Orana 1.000 lira girdim gelirse 3.000 oluyor o bir gol gelsin
Böyle şans olamaz bunu yazdım maça döndüm gol olduNormalde bir gol atması lazım bu gelirse 2000 çekin bir sana atayım bir bende kalsın Çünkü sıkıntılardayım birle devam edeyim olur mu
Ben de bunu yazdım lan dedim maça döneyim gol gelmiştir dedim Yemin ediyorum bir girdim gol gelmiş 😂
Devam yavaş yavaş yavaş sonra bakarız durumaNormalde bir gol atması lazım bu gelirse 2000 çekin bir sana atayım bir bende kalsın Çünkü sıkıntılardayım birle devam edeyim olur mu
O maça 150 TL de 4.90'dan girdim 730 küsür veriyor bir gol daha gelirse 😂
Hissettiğim geliyor ya ben normalde maç takip etmem kafam rahat olsun kazanıyorum ama kafam rahat olmadığımı hiçbir şekilde kazanamıyorum ev taşıma durumu var ya sıkıntılara girdim iyice O yüzden kafam rahat değilse saldırıyorumDevam yavaş yavaş yavaş sonra bakarız duruma
Sırf bir tane Kamil var O benim maçları oynamasın diye geldikten sonra böyle paylaşacağım 😄