- 61,816
- 31,045
- 113
Geldi de Rize kazanamaz 2,5 üst olur amaGelirse rize ms kazanır oyna 4.50
Geldi de Rize kazanamaz 2,5 üst olur amaGelirse rize ms kazanır oyna 4.50
Bosver hiçbiri gelmezS**** gibi jojoba bir iki lira bırakmadım 1000 lira açtı 3 tane oran ya
Rize 1-2 alır bence tabi oyna demiyorum gelince üzülmek yokGeldi de Rize kazanamaz 2,5 üst olur ama
Bence Erzurum 2-1 alır O maçıRize 1-2 alır bence tabi oyna demiyorum gelince üzülmek yok
Erzurum 2yi atınca yaz tabi şeytan muroBence Erzurum 2-1 alır O maçı
Senin kadar şeytan olamadım ben daha ben bakmadım bile maça buna emin ol Demek ki sende Şeytanlık var ki beni de öyle görüyorsun 😄Erzurum 2yi atınca yaz tabi şeytan muro
Senin mahkeme ne oldu laaErzurum 2yi atınca yaz tabi şeytan muro
benim ne şeytanlığımı gördün muro yaz da bilelim 2-0 skor yazmamın şeytanlıkla ne alakası varSenin kadar şeytan olamadım ben daha ben bakmadım bile maça buna emin ol Demek ki sende Şeytanlık var ki beni de öyle görüyorsun 😄
Mahkemesi varsa ceza alır bu şeytanlıkta 😄😄😄😄Senin mahkeme ne oldu laa
Beraat edildiSenin mahkeme ne oldu laa
Makarayı kaldıramıyorsan yazma 😄benim ne şeytanlığımı gördün muro yaz da bilelim 2-0 skor yazmamın şeytanlıkla ne alakası var
Muro harbi boş yapıyorsun kalbini kırıcam ben senin gibi davalardan açılmadı dostum ailevi haddi aşmayalım.Mahkemesi varsa ceza alır bu şeytanlıkta 😄😄😄😄
Makara değil senin ki bel altından makarq yapılmaz bendeMakarayı kaldıramıyorsan yazma 😄
Tamam daha yazma Kardeşim sen bana benim yazdıklarımı kaldıramıyorsan yazma ben makara olsun diye yazıyorumMuro harbi boş yapıyorsun kalbini kırıcam ben senin gibi davalardan açılmadı dostum ailevi haddi aşmayalım.
Yeri ve zamanı değil bence ben sana makaralık bişey yazmadım makarayı yerinde kaldırıyorum swnin taşşak geçmeTamam daha yazma Kardeşim sen bana benim yazdıklarımı kaldıramıyorsan yazma ben makara olsun diye yazıyorum
Tamam Kral diyorum yazma da özür diliyorum senden tamam Yazma dahaYeri ve zamanı değil bence ben sana makaralık bişey yazmadım makarayı yerinde kaldırıyorum swnin taşşak geçme
Mesela en komiği bu muro seymen görse kahkaha basardıKral benle az da başına girme bastırırım ben karşımda kimse duramıyor 😄😄😄