Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,096
10,408
113
Kendi açımdan değerlendirme yaparsam günlük ortalama 2 bin tl parayı yattığım yerden telegram bildirimlerini takip ederek kazanıyorum. Bir işe girsem hem bu kadar vermezler hem de bunları takip edemem

Ayrıca işverenler bildiğin köle arıyorlar asgari ücrete hem de
Telefonun başında ölür gidersin ne ailen ne sevdiğin hiç birseyin olmaz kabul ediyorsan senin tercihin buna yaşamak diyip itiraz etmiyorsan benim açımdan sorun tabi herkesin hayatına kimse karışamaz

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,601
3,225
113
Kendi açımdan değerlendirme yaparsam günlük ortalama 2 bin tl parayı yattığım yerden telegram bildirimlerini takip ederek kazanıyorum. Bir işe girsem hem bu kadar vermezler hem de bunları takip edemem
Elde tutabiliyorsan büyük başarı herkes onu yapamıyor geldiği gibi sifirlayana kadar oynuyor çoğu kişi , iş olarak bakacaksak en az asgari ücret kazanılır aylık doğrudur herkes elde tutamaz

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,694
3,286
113
Telefonun başında ölür gidersin ne ailen ne sevdiğin hiç birseyin olmaz kabul ediyorsan senin tercihin buna yaşamak diyip itiraz etmiyorsan benim açımdan sorun tabi herkesin hayatına kimse karışamaz
Sabahtan akşama birilerinin kölesi olacağım paranın en az 2 katını yattığım yerden alıyorum dostum. Köle olmanın daha iyi bir seçenek olduğunu sanmıyorum. Herşeyden önemlisi özgürüm

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,096
10,408
113
Senin de birilerinin kölesi olma fikrini benimsemen bence garip. Onların vereceği 3 kuruş parayı yatağımda osururken kazanıyorum zaten
Sen kafanı telefondan kaldırıp asgari ücrete tamah etmesen kendini gelistirebilecegin gerçeğine o kadar uzaksın ki hayatmis aileymis evlilikmis bunları düşünmediğin için kusura bakmada telegram da kayar gidersin

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,694
3,286
113
Sen kafanı telefondan kaldırıp asgari ücrete tamah etmesen kendini gelistirebilecegin gerçeğine o kadar uzaksın ki hayatmis aileymis evlilikmis bunları düşünmediğin için kusura bakmada telegram da kayar gidersin
Benim her şeyim var dostum sen merak etme. Kendini düşün

Ayrıca evliliği hiçbir şart altında düşünmüyorum. Yani bu konuyla bir ilgisi yok. İstesem param da var evlerim de arsalarım da tipim de. Evliliği samimiyetsiz buluyorum. Yani sırf yaşlanınca yalnız kalmayalım mantığıyla evlenemem

Son düzenleme:

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,096
10,408
113

Ayrıca evliliği hiçbir şart altında düşünmüyorum. Yani bu konuyla bir ilgisi yok. İstesem param da var evlerim de arsalarım da tipim de. Evliliği samimiyetsiz buluyorum. Yani sırf yaşlanınca yalnız kalmayalım mantığıyla evlenemem
İstediğin ne varsa seninle olsun her görüşe saygı duyarım

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
776
113

simdi yazacaklarim seni rahatsiz etmesin sadece dusuncen ile ilgili yorum yapacam senin kafanda benim bir arkdasim vardi onu yurt disina götürdüm yanimda içki alkol kari kiz canli kumarhane herseyi yasattim kazandigi parayi hic ediyordu sonra bana dedi ki ben bu aldigimin yarisini tr de evde kod vs cart curt kazaniyorum dedi çıktı gitti 2 ay sonrada oluyom diye borç istemişti

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,694
3,286
113
Teelegram işi mesai isteyen bi iş senin de özgür olduğunu düşünmüyorum kardeşim kalp kırmak niyetinde değilim
Öğlenden akşama kadar. Bazı güzel özel oranlar çok kısa sürede tükeniyor. Onda da sürekli ekrana bakmak zorunda değilim zaten. Bildirimler geliyor. Ama çalışırken ilgilenmek kolay değil

Ayrıca tek gelirim bu da değil

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,972
2,077
113
Öğlenden akşama kadar. Bazı güzel özel oranlar çok kısa sürede tükeniyor. Onda da sürekli ekrana bakmak zorunda değilim zaten. Bildirimler geliyor. Ama çalışırken ilgilenmek kolay değil

Ayrıca tek gelirim bu da değil
Normalde sevmem bu tarz konuşmayı ama düşüncelerin biraz ergence geldi burada iyi kötü asgari ücrete dahi de olsa çalışan bir dünya insana "köle" diye adlandırmak çok yakışıkalmadı sanki

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,499
16,801
113
Normalde sevmem bu tarz konuşmayı ama düşüncelerin biraz ergence geldi burada iyi kötü asgari ücrete dahi de olsa çalışan bir dünya insana "köle" diye adlandırmak çok yakışıkalmadı sanki
Bende senin yorumuna böyle cevap vermek istemem ama asgarî ücretle çalışanların köleden farkı yok dost