Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,789
31,024
113
Valla öyle gibi elde avuçta tutulur bir şey yok bu yaşıma kadar bir birikimim birşeyim yok uyuyamıyorum stresten
Ben kumar için borca girmem de o şekilde geçmiş olsun sıkıntı büyük birikimi de takma kafana ben de 1 lira birikim yok yaş olmuş 39 senin daha önünde seneler var Sıkıntı olmaz toparlarsın

Furkann60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
643
195
43
Ben kumar için borca girmem de o şekilde geçmiş olsun sıkıntı büyük birikimi de takma kafana ben de 1 lira birikim yok yaş olmuş 39 senin daha önünde seneler var Sıkıntı olmaz toparlarsın
Valla abi umarım ya düşünmekten uyuyamıyorum kaç gündür iyi para veren bir iş bulup deli gibi mesai kalmam lazım yaza kadar borcu harcı bitirip askere gitmem lazım

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,861
775
113
Askerlik var kaçağım şuan dünya kadar borç var üstüne
borc dedigin ne kadar kardes ama askerlik sikinto işte 6 ay calisamiyacaksin artı orda para lazim olacak allah yardimcin olsun ben maasiyla cok iyi geçinebilecek biriyim evin ihtiyaclarini karsilayip geri kalani kenara cok rahat atacak durumdayken her seferinde oynayip maasi bekliyorim yas da 37 cahil de degiliz

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,789
31,024
113
Abi düşündüm onuda askerden gelene kadar borç 2 katı olur üstüne askerde harcayacak para yok ailemle aram kötü askere gitsem para yok
Aile ile ara kötü olması önemli değil askere gitsem mecbur gönderirler ne kadar kötü olursa olsun askerden geldiğin zaman da bankaya mı borcum var ödeme üstüne bir şey yoksa ana parayı alır senden

Furkann60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
643
195
43
borc dedigin ne kadar kardes ama askerlik sikinto işte 6 ay calisamiyacaksin artı orda para lazim olacak allah yardimcin olsun ben maasiyla cok iyi geçinebilecek biriyim evin ihtiyaclarini karsilayip geri kalani kenara cok rahat atacak durumdayken her seferinde oynayip maasi bekliyorim yas da 37 cahil de degiliz
Toplam 400 500 bin vardır abi

Furkann60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
643
195
43
Aile ile ara kötü olması önemli değil askere gitsem mecbur gönderirler ne kadar kötü olursa olsun askerden geldiğin zaman da bankaya mı borcum var ödeme üstüne bir şey yoksa ana parayı alır senden
Bir mağazadan senetle alışveriş yaptım oraya var abi orasıda aynı şekil yapıyor mu yoksa faizide alıyor mu bir bilgin var mı bu konuda

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,861
775
113
Toplam 400 500 bin vardır abi
kardes sen bunyasta baya cok borc yapmissin benden sana tavsiye cok iyi akil veririm ama ben uygulayamam meslegin varmi bilmiyorum ama git borcunu temizle en azindan ne kadar erotebiliyirsan birazda askerlik icin ayir sonra onune bak ama kumari unut oynama 500 k borc elden mi bankamı

Furkann60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
643
195
43
kardes sen bunyasta baya cok borc yapmissin benden sana tavsiye cok iyi akil veririm ama ben uygulayamam meslegin varmi bilmiyorum ama git borcunu temizle en azindan ne kadar erotebiliyirsan birazda askerlik icin ayir sonra onune bak ama kumari unut oynama 500 k borc elden mi bankamı
Mağazaya senet borcum çoğu

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,861
775
113
Kefil vardı kuzenim onun maaşından kesiyor 10 bin tl her ay ben ona veriyorum o da sıkıntı
lan baba bu yasta boyle sikintilara girilirmi ya ins ustesinden gelirsin nacinzane tavsiyem borç odeyeceksen eger ya kumari komple birakman lazim yada benim gibi her ay evi donderecek parayı halledip geri kalani ile sansini deneyip kaybedip rahat edecekken sıkıntıya gireceksin yol yakin k3n vazgec

Furkann60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
643
195
43
lan baba bu yasta boyle sikintilara girilirmi ya ins ustesinden gelirsin nacinzane tavsiyem borç odeyeceksen eger ya kumari komple birakman lazim yada benim gibi her ay evi donderecek parayı halledip geri kalani ile sansini deneyip kaybedip rahat edecekken sıkıntıya gireceksin yol yakin k3n vazgec
Valla abi yaşıtlarımın altında araba ev bende bir bok yok ne yapıcam bilmiyorum şuan ki durum beni çok çaresiz bıraktı ne para var kenarda dünya kadar borç üstüne askerlik valla kafayı yicem

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,694
3,286
113
Valla abi yaşıtlarımın altında araba ev bende bir bok yok ne yapıcam bilmiyorum şuan ki durum beni çok çaresiz bıraktı ne para var kenarda dünya kadar borç üstüne askerlik valla kafayı yicem
Şükret işte. Diyanet öyle istiyor. Böyle durumlarda senden iyi olanları değil de senden kötü olanları düşünürsen mutlu olurmuşsun. Yıllık 2 milyar dolar bütçeli diyanet diyor bunu. Acıyı bal eğle. Öbür tarafta kralsın be oğlum

Yersen

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,601
3,225
113
Şükret işte. Diyanet öyle diyor. Böyle durumlarda senden iyi olanları değil de senden kötü olanları düşünürsen mutlu olurmuşsun. Yıllık 2 milyar dolar bütçeli diyanet böyle diyor. Acıyı bal eğle. Öbür tarafta kralsın be oğlum
Bu tür durumların suçlusu biziz normal , işimize gücümüze bakıp kumarla ugrasmasaydik maddi olarak iyi bir durumda olurduk özeleştiri yapabilmek önemli

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,694
3,286
113
Bu tür durumların suçlusu biziz normal , işimize gücümüze bakıp kumarla ugrasmasaydik maddi olarak iyi bir durumda olurduk özeleştiri yapabilmek önemli
Kendi açımdan değerlendirme yaparsam günlük ortalama 2 bin tl parayı yattığım yerden telegram bildirimlerini takip ederek kazanıyorum. Bir işe girsem hem bu kadar vermezler hem de bunları takip edemem

Ayrıca işverenler bildiğin köle arıyorlar asgari ücrete hem de. Bence geleceğin dünyası daha da kötü olacak. Yani birçok sektörde insanlar yerine robotlar çalışacak ve insanlar beğenmediği asgari ücretli iş tekliflerini bile bulamayacak.

Örneğin şu an ev işlerini halleden robotlar var. 25 bin dolar

Son düzenleme: