- 4,177
- 1,928
- 113
Evet ikisinde trc 20Kripto olarak mı?
Evet ikisinde trc 20Kripto olarak mı?
İşlem süresi dahilinde olursa geçer .zaman aşımı olursa onu bilmiyorum başıma gelmedi hiçEvet ikisinde trc 20
Çektiğim site işlem süresi 15 dakika diyor yatırım yaptığım site 1 saat ikiside sponsor adminler yardımcı olur herhaldeİşlem süresi dahilinde olursa geçer .zaman aşımı olursa onu bilmiyorum başıma gelmedi hiç
Valla sorun olmaz umarım. Açsana bı soğuk cüzdan basit birşey uğraşmazsın böyleÇektiğim site işlem süresi 15 dakika diyor yatırım yaptığım site 1 saat ikiside sponsor adminler yardımcı olur herhalde
Mat JoJo süresi varmı ?İşlem süresi dahilinde olursa geçer .zaman aşımı olursa onu bilmiyorum başıma gelmedi hiç
Anlamıyorum ki abi birinin öğretmesi lazimValla sorun olmaz umarım. Açsana bı soğuk cüzdan basit birşey uğraşmazsın böyle
Trust Wallet var onu indir. Gerisini anlatırımAnlamıyorum ki abi birinin öğretmesi lazim
Hesaba gecermi özel oran kazancı çekimi kriptoyla verin dedi betorbete çektim sıkıntı olacaksa iptal edeyimAnlamıyorum ki abi birinin öğretmesi lazim
Sorun olmaz yatırım yaparken verilen adres genelde sana özel oluyor işlem süresi dışında yatırım olsada geçiyor jojo mat seka holigan felan bunlarda denedim sorunsuz gecti işlem süresi dolmuyor bile 5dakikada geçiyor genelde kriptodaÇektiğim site işlem süresi 15 dakika diyor yatırım yaptığım site 1 saat ikiside sponsor adminler yardımcı olur herhalde
Çekim yaptığım site 1 saattir ödemiyor ondan dolayı iptal ettimSorun olmaz yatırım yaparken verilen adres genelde sana özel oluyor işlem süresi dışında yatırım olsada geçiyor jojo mat seka holigan felan bunlarda denedim sorunsuz gecti işlem süresi dolmuyor bile 5dakikada geçiyor genelde kriptoda
Dostum aç bi soğuk cüzdan kurcala öğrenirsin inan zor değilÇekim yaptığım site 1 saattir ödemiyor ondan dolayı iptal ettim
Jojo işlem süresi gecsede hesaba geçiyor diyor arkadaş bakalım jojoya çektim simdiDostum aç bi soğuk cüzdan kurcala öğrenirsin inan zor değil
Ve aleyküm selamSelamünaleyküm
Adamsın KralVe aleyküm selam
Aleyküm selam MuroSelamünaleyküm
Burda burda@Erhan2121 burdaysan dm at
Eyvallah Yasin adamsınAleyküm selam Muro
Aleyküm selam Muro
A s@Erhan2121 burdaysan dm at