- 6,723
- 2,719
- 113
Reis inan varya denemekden başka çarem yokHerhangi bir sorun var mı diyorum Kontrol eder misiniz diyorum Böyle cevap veriyor
Reis inan varya denemekden başka çarem yokHerhangi bir sorun var mı diyorum Kontrol eder misiniz diyorum Böyle cevap veriyor
@Tekgol1
Kod konusuna yazamıyorum yasaklandım o konuda sana kim dedi bu her alan geçerli biz de senin bu yazdığını gördük ekrandaki uçağa girdim yaptım şimdi bana diyor Slot alanında geçerli nasıl oluyor sana kim dedi bunu Ekli dosyayı görüntüle 914957

@Tekgol1
Kod konusuna yazamıyorum yasaklandım o konuda sana kim dedi bu her alan geçerli biz de senin bu yazdığını gördük ekrandaki uçağa girdim yaptım şimdi bana diyor Slot alanında geçerli nasıl oluyor sana kim dedi bunu Ekli dosyayı görüntüle 914957

Muro Baba kurtarmadan bırakır mı yaAdamsın bana diyor ki slotta geçerli ama alttan girdim üstten çıktım cevap bu Ekli dosyayı görüntüle 914987
Kemdi söyledikleri reis hatalarını telafi etmelilerAdamsın bana diyor ki slotta geçerli ama alttan girdim üstten çıktım cevap bu Ekli dosyayı görüntüle 914987
Etmeseydi zaten o ekranları atacaktım şimdi attığını diyecektim ki şimdi şikayet var açıyorum işim gücüm artık Sizsiniz 2 milyon 3 milyon 10 milyon 100 milyon isterseniz 500 milyon verseniz bir daha kaldırmam bunu yine edecektiKemdi söyledikleri reis hatalarını telafi etmeliler
Alttan girdim üstten çıktım kurtardım KralReis inan varya denemekden başka çarem yok
YatidinmiAlttan girdim üstten çıktım kurtardım Kral
Yok Kral yok Kral yatırmadım da yatırsam öder yani adım gibi eminim çünkü ekranları aldım insiyatif sağlandıYatidinmi
Ve aleyküm selamSelamünaleyküm
Aleyküm selam muromSelamünaleyküm
Ve aleyküm selam
😆Bir gün öyle bir alacağım ki o uçaktan pegasus gibi uçacak
JoJo matBir site kripto ile çek diyor kripto yok hangi siteye cekebilirim sorunsuz ?
Bir siteden çekim verdim başka siteye yatirdim hesaba gecermi sence işlem süresi 1 saatJoJo mat
Kripto olarak mı?Bir siteden çekim verdim başka siteye yatirdim hesaba gecermi sence işlem süresi 1 saat