Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,780
31,013
113
İyi gören Olmamış daha gören olsa emin olur deme Ne biçim dolar kapat o dmy bence
Yalan mı Yasin Ulan rol yapıyorum bir buçuk iki kazanıyorum örnek veriyorum 2 kazanıyorum dağıtım yapıyorum dm'ye bir bakıyorum yok sigaram yok yok bilmem Neyim Yok ya kardeşim milyon çekmişim sanki anasını satayım ya

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,466
16,775
113
Yalan mı Yasin Ulan rol yapıyorum bir buçuk iki kazanıyorum örnek veriyorum 2 kazanıyorum dağıtım yapıyorum dm'ye bir bakıyorum yok sigaram yok yok bilmem Neyim Yok ya kardeşim milyon çekmişim sanki anasını satayım ya
Haklısın kardeşim ...

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,479
5,244
113
İyi gören Olmamış daha gören olsa emin olur deme Ne biçim dolar kapat o dmy bence
Sıkıntı yok dediğim gibi aslında dağıtım yapacaktım ama bari daha anlamlı olsun diye vazgeçtim , daha önce 7-8 kere dağıtım yapmıştım ama uzun zaman oldu niyetim yapmamakti, ama Forum benim için değerli yeri heldi arada bir ufakta olsa güzel kazançlar elde ettim, vefasızlık hoş değil

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,780
31,013
113
Sıkıntı yok dediğim gibi aslında dağıtım yapacaktım ama bari daha anlamlı olsun diye vazgeçtim , daha önce 7-8 kere dağıtım yapmıştım ama uzun zaman oldu niyetim yapmamakti, ama Forum benim için değerli yeri heldi arada bir ufakta olsa güzel kazançlar elde ettim, vefasızlık hoş değil
Eyvallah Kral ya böyle kazançlar olduğu zaman tabii dönüş olur

JoeQuanqa

Ready
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,233
30,201
113
Ben seni bildim bileli hiç bi rol ve dağıtım konusunda görmedim yani katıldığını 1 kaç etkinliğini gördüm ama.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,780
31,013
113
O gün 8k kazansaydım 4 kişi 500 sana da 1k atacaktım... Olmadı maalesef.
Onu demiyorum Yasin Ben yatıyordum gece kazanmışsın gündüz gördüm dedim ulan dedim adama şimdi kaç kişi Değme atmıştır 😄😄 ben atmam biliyorsun Bana kimse yazmadığı sürece bana dm'den ulaş Ben o şekilde atmam

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,466
16,775
113
Onu demiyorum Yasin Ben yatıyordum gece kazanmışsın gündüz gördüm dedim ulan dedim adama şimdi kaç kişi Değme atmıştır 😄😄 ben atmam biliyorsun Bana kimse yazmadığı sürece bana dm'den ulaş Ben o şekilde atmam
Kazanırsak at Muro kapım sana sonsuza kadar açık