- 2,210
- 970
- 113
Prevet alÖyle yaptım Kral Şimdi burada iki tane %100 bonus var Hangisi bu iyi %100 risksiz var bir de %100 prebet var @NoEscapE kral hiç almadım daha önce hangisini alıyoruz bunun ya
Prevet alÖyle yaptım Kral Şimdi burada iki tane %100 bonus var Hangisi bu iyi %100 risksiz var bir de %100 prebet var @NoEscapE kral hiç almadım daha önce hangisini alıyoruz bunun ya
Bu %100 risksiz freebeta öyle yazıyor Bonus talepte bunu almıyorum değil mi ötekini Alıyorum 3 maç diyorPrevet al
Pardon usta birdaha çöplüğüne uğramayızSelamünaleyküm her kalktığımda bu ne muhabbetler ya adam gibi muhabbet edecekseniz Yazın yazmayacaksanız bu konuya yazmayın bir şey
Pardon usta birdaha çöplüğüne uğramayız
[/ işin gücün rast gitsin konu kapanıyor sonra
Yazık olmuş erken çıkınca maç senaryosu değişiyor malesefDün çok kötü gitti ya tek gol ya Fenerbahçe var ya ulan deli etti beni ya 3-0 Yaptı geri aldı direkten döndü bir şeyler oldu 6.000 liramı yedi
Çekim için yardımcı olurumdaTanıdıklardan kim var burada Kripto hesabı olan şu bet.com'da 500 lira var ya şunu çekelim ya
Yatırım için 48 saat kuralı var bol şans ustaaÇekim için yardımcı olurumda
Muro başkan benimde kargaşa 500 TL kaldı cozersen benim iside çözelim 250 TL şu senin olsunTanıdıklardan kim var burada Kripto hesabı olan şu bet.com'da 500 lira var ya şunu çekelim ya
Ya eyvallah da 250 ben dünden beri şunu çekmeye çalışıyorum dinamik Payı indirdim şimdi yaMuro başkan benimde kargaşa 500 TL kaldı cozersen benim iside çözelim 250 TL şu senin olsun
Dinamik pay indirenler memnun değilmiş ustaYa eyvallah da 250 ben dünden beri şunu çekmeye çalışıyorum dinamik Payı indirdim şimdi ya
Var agaTanıdıklardan kim var burada Kripto hesabı olan şu bet.com'da 500 lira var ya şunu çekelim ya
Bu yazıyı 7 ocakta yani bugün gece yazdım Sen 30 Aralık'ta yazmışsın, demek istediğim buydu işte.....""""Maaşla başlar bu işler maaş yetmez kredi kol gibi girer motosikletin varsa satmay ondan başlarsın sonra Araban sonra evin icraya gider ve hazin son. Daha bu akşam genç 35 li yaşlarda biri bir video çekip başına gelenleri anlattıktan sonra intihar etti, bizim oynadığımız kumar değil bunu idrak edemiyoruz, Avrupa'daki gibi bir nebze açık bir oyun oynatmıyorlar bize tamamen düzmece yapay müdahale edilmiş bir sistemin içindeyiz yani zaten maça 20-0 geride başlıyoruz kazanma umudu olabilir mi """"""Motorum vardı kumar yüzünden satıp kaybettim bankalara borclandim hayatım kaydı 5 senemi kaybettim şimdi çalışıp borç ve eve veriyorum çok kötü durumdayız son zamanlarda
Orası öyle birisinin bizi bataklıktan çekmesini bekliyoruz ama o birisi yok umarız hepimiz gün yüzü görürüz eyvallahBu yazıyı 7 ocakta yani bugün gece yazdım Sen 30 Aralık'ta yazmışsın, demek istediğim buydu işte.....""""Maaşla başlar bu işler maaş yetmez kredi kol gibi girer motosikletin varsa satmay ondan başlarsın sonra Araban sonra evin icraya gider ve hazin son. Daha bu akşam genç 35 li yaşlarda biri bir video çekip başına gelenleri anlattıktan sonra intihar etti, bizim oynadığımız kumar değil bunu idrak edemiyoruz, Avrupa'daki gibi bir nebze aşık bir oyun oynatmiyorlar bize tamamen düzmece yapay müdahale edilmiş bir sistemin içindeyiz yani zaten maça 20-0 geride başlıyoruz kazanma umudu olabilir mi """"""