- 61,767
- 31,007
- 113
Öbür arkadaşa yardımcı olmadı mı bir arkadaş vardı yaDostum bana yazan olursa hallederiz dedim.
İsteyen varsa yapalım
Öbür arkadaşa yardımcı olmadı mı bir arkadaş vardı yaDostum bana yazan olursa hallederiz dedim.
İsteyen varsa yapalım
Sıkma canını okşa patlicanını birgün bizde avuçlarız elbetMillet 50k avucluyor sen tamam diyon bize ne zaman tamam olacak tamamina tamam
Tamina koyayim böyle dünyanın 🤣
Günaydın iyilik sever kardeşimÖbür arkadaşa yardımcı olmadı mı bir arkadaş vardı ya
Avucumda hissediyorumSıkma canını okşa patlicanını birgün bizde avuçlarız elbet![]()
HahahhahsAvucumda hissediyorum
Yok dostum kimse yazmadıÖbür arkadaşa yardımcı olmadı mı bir arkadaş vardı ya
Muro babacan bak benim yatirim yok az cok tanırsın beni maksat herkesin sorunu çözülsün xray eskiden beri tanırım yanlıs yapmaz ariyirsa hala arkadas yönlendir@MR.YK neredesin ağaç ettın bizi
Sabaha kadar yatmadın Tabii yatarsın böyle
Sıkıntı yok Kral konuşuyoruz onunla şu anMuro babacan bak benim yatirim yok az cok tanırsın beni maksat herkesin sorunu çözülsün xray eskiden beri tanırım yanlıs yapmaz ariyirsa hala arkadas yönlendir
Kez aynı şeyi yaptın. Cevrimici olduğun halde umursamıyorsun. Madem atmayacaksın niye guvendiriyorsun 2 seferdir. Valla ayıp ediyorsun @iboo8989@Pokerapoo16
@Kashima 😂😂 geçenki cekimi araba aldım eksige verdim şimdi bana tron atin özelden.. hemen halledelim şunun şerefine Site Jojobet
![]()
Gates of Olympus 1000 15000x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.cnpmciozgh.net
Muro babacan bak benim yatirim yok az cok tanırsın beni maksat herkesin sorunu çözülsün xray eskiden beri tanırım yanlıs yapmaz ariyirsa hala arkadas yönlendir
Vay be2.
Kez aynı şeyi yaptın. Cevrimici olduğun halde umursamıyorsun. Madem atmayacaksın niye guvendiriyorsun 2 seferdir. Valla ayıp ediyorsun @iboo8989
Günaydın YasinGünaydın herkese
Ferdikadioglu ve bahyettinde olur Türkiyeden bile güvenli bu 2 arkadaş.@MR.YK neredesin ağaç ettın bizi
Sabaha kadar yatmadın Tabii yatarsın böyle
FerdimiFerdikadioglu ve bahyettinde olur Türkiyeden bile güvenli bu 2 arkadaş.
Evet reis forumun güven kaynağı..Ferdimi
Özelden atıldı@Pokerapoo16
@Kashima 😂😂 geçenki cekimi araba aldım eksige verdim şimdi bana tron atin özelden.. hemen halledelim şunun şerefine Site Jojobet
![]()
Gates of Olympus 1000 15000x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.cnpmciozgh.net