- 61,781
- 31,016
- 113
Belki şansa ne harfinde durur ya gelse de güvenmiyorum ki eklerler mi acaba öyle bir şey olsaGelmez muro herkeste o harf kalmış ne hikmetse gelde sonra bizde hile yok desinler
Belki şansa ne harfinde durur ya gelse de güvenmiyorum ki eklerler mi acaba öyle bir şey olsaGelmez muro herkeste o harf kalmış ne hikmetse gelde sonra bizde hile yok desinler
Ben bunların yerinde olsam n harfini bana çıkarırdım reklam yapardım @Virusbet n harfini çıkarın banaGelmez muro herkeste o harf kalmış ne hikmetse gelde sonra bizde hile yok desinler
Yakısir Muro dostumuza senden iyisi Şam'da kayısı verin murayaReklam gibi adamım her yerdeyim yalan mı şimdi Dayı bana çıkarsa reklamı büyük yapar her yerde yayarım @Virusbet Türkiye bana 500.000 ekledi Bütün her yerde yayarım @keskin4455 dayı
Adamsın dayım şu jojo mat bari kot atsa da günü kurtarsak 😄😄😄Yakısir Muro dostumuza senden iyisi Şam'da kayısı verin muraya
Senden iyisinimi bulacaklar
İnşallah bu saat de atmazlar 11 gibi atıyor JoJo matı bilmiyorumAdamsın dayım şu jojo mat bari kot atsa da günü kurtarsak 😄😄😄
Kral sadece matbete 1000 TL yatırım var jojoya yok@bedof34 senin jojaya yatırımı var mı Nescafe de yok ortada bir tane kardeşimiz var yardımcı ol ya
Vay be şansa bakKral sadece matbete 1000 TL yatırım var jojoya yok
Dayı senin de yatırım yoktur Gerçi Jojo yaÇoğunda gözüm yok havale 500 olmuş bu yoklukta onuda atamam oyuna
Kime lazimDayı senin de yatırım yoktur Gerçi Jojo ya
Bizim bir kardeşe lazım yaKime lazim
@X-RAY sağlamdır tanirimda yazsin ona oda kabul ederseBizim bir kardeşe lazım ya
O başkasına yardımcı oluyor bir kişiye ben tam tanımıyordum o yüzden yazdı da demin@X-RAY sağlamdır tanirimda yazsin ona oda kabul ederse
TamamKime lazim
Millet 50k avucluyor sen tamam diyon bize ne zaman tamam olacak tamamina tamam
Dostum bana yazan olursa hallederiz dedim.O başkasına yardımcı oluyor bir kişiye ben tam tanımıyordum o yüzden yazdı da demin