- 11,075
- 3,028
- 113
Tebrikler dost kazancın daim olsun sene başı çok güzel olmuş26k ile kapadık geceyi güzeldi
Tebrikler dost kazancın daim olsun sene başı çok güzel olmuş26k ile kapadık geceyi güzeldi
İyi kapatmışsın vallahi26k ile kapadık geceyi güzeldi
Lan ne gece gecesi sabah olmuş Daha yeni kalktım bir saat önce Asıl sen uyu sabaha kadar buradasın 24 saatYat uyu gece gece sohbet mi olur. Bı abi var gece gece kafamı şişirdi MK sabaha kadar vir vir vir kızla sohbet ediyor git başka yerde sohbet senin yüzünden kaybettim hep![]()
Puhahaha ben zombiyim uyumammLan ne gece gecesi sabah olmuş Daha yeni kalktım bir saat önce Asıl sen uyu sabaha kadar buradasın 24 saat
Uyumuşum her şeyi kaçırmışım ne var ne yok hiçbir yerde bilmiyorumPuhahaha ben zombiyim uyumamm
Muro hayırlı olsun sohbet grubu gel seninle arjadaslık sohbet grubu kuralı m uygulamadaSaplamacı
Arkadaşlık grubu kurmama gerek yok ki istesem Zaten dışarıda bir ton var düşüturum ben daha hızlı gidiyorum hayata 😄Muro hayırlı olsun sohbet grubu gel seninle arjadaslık sohbet grubu kuralı m uygulamada
Çok bayan düşüyor oraya 😁bende takılıyom
O hızlı🚀 hızlı sın senden hızlısı mezarda yatıyor murooArkadaşlık grubu kurmama gerek yok ki istesem Zaten dışarıda bir ton var düşüturum ben daha hızlı gidiyorum hayata 😄
Ne oldu Parayı buldun mu Doğru söyle Kara 😄😄😄😄😄😄😄Jojobete ne olmuş la site kafayı yemiş resmen
jojoBET restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.jojobet1115.com
bizde her zaman vardır maniii maniii ama yinede mutlu değilimNe oldu Parayı buldun mu Doğru söyle Kara 😄😄😄😄😄😄😄
Sen mutlu olamıyorsun Sabah sabah beni mutlu et o zaman 😄bizde her zaman vardır maniii maniii ama yinede mutlu değilim![]()
Allah seni de mutlu etsin kardeşimSen mutlu olamıyorsun Sabah sabah beni mutlu et o zaman 😄
Şu Duan bile yeterAllah seni de mutlu etsin kardeşim![]()