Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,363
31,395
113
Dün betsilin gelseydi çok güzel olacaktı muroo abi geçen geçtide aklımda kaldı
Şans ya Sağlık olsun yapacak bir şey yok elbet bir yerden kazanacağız ya kod konusunda bir tane arkadaş vardır Jojo kot aldı bir ay önce falan 300.000 ödedi çocuk şok'a girdi Şaka mı bu dedi 300 bin lira hiç belli olmaz öyle şans lazım bize

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,639
6,162
113
Şans ya Sağlık olsun yapacak bir şey yok elbet bir yerden kazanacağız ya kod konusunda bir tane arkadaş vardır Jojo kot aldı bir ay önce falan 300.000 ödedi çocuk şok'a girdi Şaka mı bu dedi 300 bin lira hiç belli olmaz öyle şans lazım bize
Muro başkan a yazsana mesaj sayısı yuksek olanlara guzellik yapiomus hiç almadiysan eger

Devere991

Bursaspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,954
867
113
bizede vurur elbet bir gün şans 🚬🚬

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,363
31,395
113
Mat köpek oyununda yanlışlıkla kota girdim Hata verdi devamlı 3 dakika sonra simitteki kodu gördüm onu girdim direkt verdi 😄