Hep benim başıma geliyor para yapıyorum siliyor Geçende hilbet 7.000 lira sildi 😄😄😄Ulan kuruduk gittik be 😄
O onların karaktersizliğiHep benim başıma geliyor para yapıyorum siliyor Geçende hilbet 7.000 lira sildi 😄😄😄
Çekemiyorlar seni Muroo abi şansın bol olsu🚬🚬🚬Hep benim başıma geliyor para yapıyorum siliyor Geçende hilbet 7.000 lira sildi 😄😄😄
AdamÇekemiyorlar seni Muroo abi şansın bol olsu🚬🚬🚬
Vallahi ben nereden buluyorum böyle siteleri onu da anlamadım Beni kendileri buluyor Gerçi arıyorlarO onların karaktersizliği
Dün betsilin gelseydi çok güzel olacaktı muroo abi geçen geçtide aklımda kaldıVallahi ben nereden buluyorum böyle siteleri onu da anlamadım Beni kendileri buluyor Gerçi arıyorlar
Şans ya Sağlık olsun yapacak bir şey yok elbet bir yerden kazanacağız ya kod konusunda bir tane arkadaş vardır Jojo kot aldı bir ay önce falan 300.000 ödedi çocuk şok'a girdi Şaka mı bu dedi 300 bin lira hiç belli olmaz öyle şans lazım bizeDün betsilin gelseydi çok güzel olacaktı muroo abi geçen geçtide aklımda kaldı
Muro başkan a yazsana mesaj sayısı yuksek olanlara guzellik yapiomus hiç almadiysan egerŞans ya Sağlık olsun yapacak bir şey yok elbet bir yerden kazanacağız ya kod konusunda bir tane arkadaş vardır Jojo kot aldı bir ay önce falan 300.000 ödedi çocuk şok'a girdi Şaka mı bu dedi 300 bin lira hiç belli olmaz öyle şans lazım bize
bizede vurur elbet bir gün şans 🚬🚬Şans ya Sağlık olsun yapacak bir şey yok elbet bir yerden kazanacağız ya kod konusunda bir tane arkadaş vardır Jojo kot aldı bir ay önce falan 300.000 ödedi çocuk şok'a girdi Şaka mı bu dedi 300 bin lira hiç belli olmaz öyle şans lazım bize
Ben hiçbir şey almadımMuro başkan a yazsana mesaj sayısı yuksek olanlara guzellik yapiomus hiç almadiysan eger
Yaz 50p sallar o zaman trx i neBen hiçbir şey almadım
@Başkan reisim böyle bir şey var mı ya varsa benim mesaj atmış binin üstünde nasıl olacak 😄Muro başkan a yazsana mesaj sayısı yuksek olanlara guzellik yapiomus hiç almadiysan eger
EtiketledimYaz 50p sallar o zaman trx i ne
Dm atsana kanka o zaman banlicak hâli yok yaÖyle bir şey varsa ödülü hak ediyorum ben
Yok attım zatenDm atsana kanka o zaman banlicak hâli yok ya
Tamam müsait olunca trx isterYok attım zaten