Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Cümleten İyi geceler Geçen İş aile üzerine muhabbet açmıştım aktif iş arıyorum Mesleğim Genel Olarak şöförlük vale tarzı işler 10 gündür iş arıyorum bulamadım bunalımdayım buraya yazmak istedim belki içinizden güzel insanlar yardımcı olabilir iyi geceleriniz olsun🙏

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,244
569
113
Büyük ehliyet varsa kamyon işlerine baksana reis parası güzel

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,173
766
113
Cümleten İyi geceler Geçen İş aile üzerine muhabbet açmıştım aktif iş arıyorum Mesleğim Genel Olarak şöförlük vale tarzı işler 10 gündür iş arıyorum bulamadım bunalımdayım buraya yazmak istedim belki içinizden güzel insanlar yardımcı olabilir iyi geceleriniz olsun🙏
Valla bende bunalımdayım sorma

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
İstanbuldamisin dayi

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,951
19,783
113
Umarım bulursun aslan gibi adamsın sülo.
Şansın bol olsun dost

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,244
569
113
Valelik işi sıkıntı sonu yok 1000 lira verip 12 saat çalıştırıyor milyonluk araçlar bide
Aynen, hadi herşeyi geç en büyük sıkıntı arabalar zaten bizde de şans yok temiz teslim etsem bile illa bok atarlar orası çizik burası vuruk diye itelerler al başına belayı

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Aynen, hadi herşeyi geç en büyük sıkıntı arabalar zaten bizde de şans yok temiz teslim etsem bile illa bok atarlar orası çizik burası vuruk diye itelerler al başına belayı
Porsche taycan itelemeye çalıştılar zor kurtuldum valelik yapılmaz