Faydalı bir konu teşekkürler lokmanhekimMerhaba beyler diğer konularda konu dışı çok muhabbet oluyor bu konuda sohbet edebilirsiniz
İyi sohbetler
Aslında adminlerin böyle bir konuyu acıp sabitlemesi lazımBizlere böyle bi fırsat sundugun için sana ne kadar teşekküretsek azdır
🤣🤣Aslında adminlerin böyle bir konuyu acıp sabitlemesi lazım
senin için geldim kardeşimMerhaba beyler diğer konularda konu dışı çok muhabbet oluyor bu konuda sohbet edebilirsiniz
İyi sohbetler
Hoş geldin kardesimsenin için geldim kardeşim
NaberHoş geldin kardesim
eyvallah ama boşuna stress yapıyosun bak adam bizi uyardı seninle bi kadın kullanıcı gördü şiir döşediHoş geldin kardesim
Tşkr İyilik sağlık dostum senden nbr
bursalı arkadaşları bilmem ama Keşan'lı burdaİlan şu sitede şunu farkettim sanki Bursalı daha çok ben dahil😁
Allah şükür iyiyim dost bende şu parayı sağlam bulursam daha iyi olcam tabiTşkr İyilik sağlık dostum senden nbr
O tür sohbetler adminler tarafında bu tür bi konuya cekilebilir diğer konularda boşuna aktif görünmez disiplin saglanıreyvallah ama boşuna stress yapıyosun bak adam bizi uyardı seninle bi kadın kullanıcı gördü şiir döşedi![]()
biz en azından insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz
1000 mesaj için iyi oldu 👍Merhaba beyler diğer konularda konu dışı çok muhabbet oluyor bu konuda sohbet edebilirsiniz
İyi sohbetler
Sansın açık olsun dostum bulursun inşAllah şükür iyiyim dost bende şu parayı sağlam bulursam daha iyi olcam tabi
seninle direkt aynı fikirdeyim hatta küfür ettiğin halde sana küfürle cevap vermedim ama gel gör ki forum kurallarını 90 çocukları bilir forumculuk artık bitti eskiden çoğu şey forumdu ilgi alanların dinlediğin müzik vs vs şuan burda yeni nesili buna alıştıramazsın bunu engellemen için ban tuşunda olmalı elinO tür sohbetler adminler tarafında bu tür bi konuya cekilebilir diğer konularda boşuna aktif görünmez disiplin saglanır
ben sana elmasları atıyım be erkeğim kasma bu kadar1000 mesaj için iyi oldu 👍