- 9,526
- 9,411
- 113
kırdım yumurtamı koydum salamı çayı yufkayı klasikTencereye su koy kaynayinca bir paket nuhun makarnasini dok kapagini kapat pişer
kırdım yumurtamı koydum salamı çayı yufkayı klasikTencereye su koy kaynayinca bir paket nuhun makarnasini dok kapagini kapat pişer
Bayram abi Dmİşsiz misin
İsim verme canımBayram abi Dm
HHahhahahshhshssh öldüm gülmektenİsim verme canım
patatesli yumurta da cok lezzetli olur kahvaltıda yanına buz gibi çıtır salatalıkta iyi giderUniversitede patatesleri kup şeklinde kesip kizartirdim ustune de 2 yumurta on numara oluyordu
Oha ciddimi aklını yerimOgrenci yurdunda iken ekmeği alüminyum folyoya sarmistim sonra ütü odasına gömlek pantolonu mahsustan götürdüm, ütü makinesi ile tost yaparken müdüre yakalanmıştım pic yurttan attı beni
Obezlik yolunda tam gaz devamGece değil ama akșam üzeri acıkırsam,yarım ekmek arası sucuk,domates ve biber,yanında kola ile yiyorum.
Yok..Kilom gayet normal..Her Allah'ın günü bu şekilde beslenmiyorum..Obezlik yolunda tam gaz devam
Demle bi çay ekmek ban kankam😎😂😂Gece bu saatlerde acıktığınızda dışarıdan yemek söylemek yerine kendi yaptığınız bir tarifi paylaşır mısınız
örneğin ben genellikle ufak bir sahanda 1 tatlı kaşığı tereyağını eritip 2 yumurta kırıyorum biraz pistiginde icine antep fıstıklı macar salamı atıyorum birkaç dilim dilimleyip, yufkayla yiyorum yanına da sallama çay ve örgü peynir koyuyorum