http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece muhabbeti

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,838
9,910
113
Kanka geçmiş olsun yanlış anlama alınmada ama kazanınxa çok kişiye kötü davranıp rest çektiğini gördüm çok kişiye seni satın alırım falan derken gördüm seni öyle yapma bence hepimiz bugün milyon alır yarın kod kovalarız inşallah tekrar kazanır eski durumuna dönersin bol şans
Kötü davranmak değil kimse bana tatava yapamaz kumarcı adama atar yapılmaz kaybetmişimdir üstüne gelinirse kötü söz söylerim

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Maalesef kaybedince yazıp dertleşeceğim kimse yok çünkü çevremde kumar oynayan yok ve beni anlamıyorlar bana durmadan oynama kaybediyorsun diyorlar bu kadar parayı nasıl oynadın hiç acımadın mı diyorlar bende foruma konu açıyorum
Dm kutum iki forumdada dert köşesi..dert dinlenir ,yürekler ferahlitir kardeşim,,daraldinsa gel demeye,iyi dinleyiciyimdir,,amma velakin kazanınca beni si et gitsinde,,bir kaç kardeşime Yüreğine sevgi umud atabiliyormusun..atabiliyirsan zaten kalbin rahatliyordur,,atamiyorsun derdin kalpte senin..bunun tedavisi çok zor..makinayı yağla duvarı boya geç gitsin..takılma hayat öylede böylede geçmeye mahkumdur..önemli olan mahkumiyetini kendi içine kapanarak değilde açık havada devam ettir....

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,412
3,594
113
Aga bende bagimliyimda bende şey yok mesela güzel para kazandığım zaman o parayı kumarda yemiyorum bizzat kendim yiyorum eğleniyorum geziyorum tozuyorum öyle bitiriyorum o parayı güzel para cektikten sonra tekrar atipta p*ç etmiyorum kendimi frenleyebiliyorum yani

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Para olmaması çok dert değil bence borç olmasın yeter borç olmadıkran sonra kaybet sende bişey olmaz ben bi 130k ödenem var 20sine kadar onu ödeyim gıden kupına üzülmem sanırım
Bende -90k borç var nasıl ödeyecem hiç bilmiyorum ne iş var çalışayım nede bi yerden gelirim bonuslarla da çark dönmüyor -90 ı da kumarda harcamadım yani öyle düşün hayat gerçekten bombok ayrıyetten birine küfür etmiştim wp den o da dava açmış mahkemem de var başı tutmuşuz anlayacağın nasıl çıkacam işin içinden hiç bilmiyorum gerçekten çoğrafya kaderdir

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,106
24,040
113
Para olmaması çok dert değil bence borç olmasın yeter borç olmadıkran sonra kaybet sende bişey olmaz ben bi 130k ödenem var 20sine kadar onu ödeyim gıden kupına üzülmem sanırım
Yemin ederim bugüne kadar ki en iyi yorumun buydu seni cani gönülden tebrik ediyorum

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Aga bende bagimliyimda bende şey yok mesela güzel para kazandığım zaman o parayı kumarda yemiyorum bizzat kendim yiyorum eğleniyorum geziyorum tozuyorum öyle bitiriyorum o parayı güzel para cektikten sonra tekrar atipta p*ç etmiyorum
Oda bir kısmkna iphone 15 pro max aldı dün 70k

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,106
24,040
113
Noldu kral dün bana yazmıştım seni satın alırım diye, kaybettiğine bi gram üzülmedim, aksine konuyu görünce sevindim, zaten en az 10 mesajım var bu çocuk iki güne kaybettim konusu açar diye.
İki gözümün çiçeği yine çıktı piyasaya

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Noldu kral dün bana yazmıştım seni satın alırım diye, kaybettiğine bi gram üzülmedim, aksine konuyu görünce sevindim, zaten en az 10 mesajım var bu çocuk iki güne kaybettim konusu açar diye.
Deme öyle çık konudan her gün birisi eleniyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,838
9,910
113
Dm kutum iki forumdada dert köşesi..dert dinlenir ,yürekler ferahlitir kardeşim,,daraldinsa gel demeye,iyi dinleyiciyimdir,,amma velakin kazanınca beni si et gitsinde,,bir kaç kardeşime Yüreğine sevgi umud atabiliyormusun..atabiliyirsan zaten kalbin rahatliyordur,,atamiyorsun derdin kalpte senin..bunun tedavisi çok zor..makinayı yağla duvarı boya geç gitsin..takılma hayat öylede böylede geçmeye mahkumdur..önemli olan mahkumiyetini kendi içine kapanarak değilde açık havada devam ettir....
Benim üzüldüğüm şey dava için devlet para istedi 100k mal beyanı için ailemden onun ödemesini ben yapacaktım ancak bahsetmedim onlara bundan, kaybedince çok üzüldüm halen ödeme şansım var ancak o parayı çıkartmak için kumar oynamaya devam edeceğim

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,106
24,040
113
Benim üzüldüğüm şey dava için devlet para istedi 100k mal beyanı için ailemden onun ödemesini ben yapacaktım ancak bahsetmedim onlara bundan, kaybedince çok üzüldüm halen ödeme şansım var ancak o parayı çıkartmak için kumar oynamaya devam edeceğim
Kumar sakin bir kafaylan kazanılır stres yapma dost sakin olursan olur yoksa olanda gider valla

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Patlat bi roll aga neşemiz yerine gelsin fani dünyada para olsa ne olmasa ne risk alalım kaybetsek %100 kaybedersin ama kazansan %294829849283 kazanabilirsin 😁😁

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Hani derlerya senin derdin sana buyuk,benimkisi bana büyük,,,,Yaşım 46 malesef,,ortak evim vardı başımı koyduğum o gitti,.iki gün önce telefonum kapandı elektrik su cart curt hep bekliyor,krediler kredi kartları patlak,,cepte yarına tütün alacak nakit yok,,maaş en düşük emekli maaşı diyeyim..miktari yazarken uzuluyorum..
daha bir çok şey sayarım ..,Dünya borç var hala,,20 yılda çevremdeki eş dost benim yüzümden çok üzüldü,,,,,vesaire vesaire....satırlar roman olur ben kısa özet geçtim,,
Ve sonuca gelirsek ne olursan ol Gülmeyi ve hayata tutunmayı asla kaybetme,dünya yansa bir tek canın var o canına canımsın de kıymetini bil sarıl üzme ama şimartmada yasa bil yeter..
Bunca dert sıkıntı varken hep neşeli mesaj yazmaya,ve insanlari güldürmeye özen gosteriyorum..beni hayatta tutan bu..sende gönül al ,gönülleri fethed ve dost edinmesende dost gibi gorunenlerin yanına takıl..iç dunyana hapsetme kendini...nokta