http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece muhabbeti

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,555
2,841
113
Selam herkese ben yine kaybettim 80 bin civarı biraz önce sizde durumlar nasil umarım neşeniz yerindedir
Kral para aldiginda bi etkinlik yap ne bileyim bi sokak kedisi ne köpeğine bi mama al bi kurban falan kes yoksa olmayacak senin iş 😂

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,160
20,553
113
Selam herkese ben yine kaybettim 80 bin civarı biraz önce sizde durumlar nasil umarım neşeniz yerindedir
Selam dost şu 20 günde 100 de benim gitti. Kredi kartı., ek hesap içine ettik hesapların. İki gün sonra jeton düşüyor ama iş işten geçiyor

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,412
3,594
113
Senin şu konuyu sık sık görüyoruz

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Geçmiş olsun

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Maalesef kaybedince yazıp dertleşeceğim kimse yok çünkü çevremde kumar oynayan yok ve beni anlamıyorlar bana durmadan oynama kaybediyorsun diyorlar bu kadar parayı nasıl oynadın hiç acımadın mı diyorlar bende foruma konu açıyorum
Kanka geçmiş olsun yanlış anlama alınmada ama kazanınxa çok kişiye kötü davranıp rest çektiğini gördüm çok kişiye seni satın alırım falan derken gördüm seni öyle yapma bence hepimiz bugün milyon alır yarın kod kovalarız inşallah tekrar kazanır eski durumuna dönersin bol şans

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,412
3,594
113
Maalesef kaybedince yazıp dertleşeceğim kimse yok çünkü çevremde kumar oynayan yok ve beni anlamıyorlar bana durmadan oynama kaybediyorsun diyorlar bu kadar parayı nasıl oynadın hiç acımadın mı diyorlar bende foruma konu açıyorum
İyi yapıyorsun dost açın halinden tok ne anlar