11 Ağu 2024 #21 The Magician 1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 8,531 9,261 113 makina123' Alıntı: sarma icmiyorum şükür. winston dark blueya geçtim monteden . Genişletmek için tıkla ... ben gunde uc paket sigara iciyorum. parliament'ten sarmaya gectim 2 senedir, arada marlboro touch iciyorum. Tekel icsem aylik sigara giderim 6.5 7K olur
makina123' Alıntı: sarma icmiyorum şükür. winston dark blueya geçtim monteden . Genişletmek için tıkla ... ben gunde uc paket sigara iciyorum. parliament'ten sarmaya gectim 2 senedir, arada marlboro touch iciyorum. Tekel icsem aylik sigara giderim 6.5 7K olur
11 Ağu 2024 #22 makina123 Marka Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 9,868 9,967 113 The Magician' Alıntı: ben gunde uc paket sigara iciyorum. parliament'ten sarmaya gectim 2 senedir, arada marlboro touch iciyorum. Tekel icsem aylik sigara giderim 6.5 7K olur Genişletmek için tıkla ... götünde donun yok 3 paket iciyon
The Magician' Alıntı: ben gunde uc paket sigara iciyorum. parliament'ten sarmaya gectim 2 senedir, arada marlboro touch iciyorum. Tekel icsem aylik sigara giderim 6.5 7K olur Genişletmek için tıkla ... götünde donun yok 3 paket iciyon