Mide suyun gelmiştir oda yakar fena boğuluyor gibi olursunDün gece 2 sıralarında uykumdan fena bir şekilde uyandım ilk defa kendimde veya başkasında böyle bir şey gördüm boğazımda fena yanma vardı sigara ile alakası varmıdır çok fena öksürdüm ölücek gibiydim
Hastane diye birşey duydun mu?Dün gece 2 sıralarında uykumdan fena bir şekilde uyandım ilk defa kendimde veya başkasında böyle bir şey gördüm boğazımda fena yanma vardı sigara ile alakası varmıdır çok fena öksürdüm ölücek gibiydim
çok .. çok kötü olmuşDün gece 2 sıralarında uykumdan fena bir şekilde uyandım ilk defa kendimde veya başkasında böyle bir şey gördüm boğazımda fena yanma vardı sigara ile alakası varmıdır çok fena öksürdüm ölücek gibiydim
Solunum yoluna böcek kaçmıştırDün gece 2 sıralarında uykumdan fena bir şekilde uyandım ilk defa kendimde veya başkasında böyle bir şey gördüm boğazımda fena yanma vardı sigara ile alakası varmıdır çok fena öksürdüm ölücek gibiydim
Aynen öyle oldu sigara ile alakası varmıdırMide suyun gelmiştir oda yakar fena boğuluyor gibi olursun
20Haci yas kac
Vardır mutlaka ama uyumadan önce bişe yersende olur bana iki güne bir oluyorAynen öyle oldu sigara ile alakası varmıdır
Reflü ya da ülser olabilir.
doktora gitDün gece 2 sıralarında uykumdan fena bir şekilde uyandım ilk defa kendimde veya başkasında böyle bir şey gördüm boğazımda fena yanma vardı sigara ile alakası varmıdır çok fena öksürdüm ölücek gibiydim
Kanka doktorluk birşey yoktu anlıktı ama yine ürküttü boğazım yanıyordu resmen uykumdan uyandım kalktımdoktora git