- 11,038
- 2,050
- 113
Neyse kanka lacasadepapel izleyeyim biraz 😂😂😂 @Lacasedepapel
Eyvallah kankiAnladim kanka haklisin
Aynen öyle kasa 150 olmuştu çek başka siteye at dedim en azından kayıp bonusu yüksek olur kasayı direk 50 ye düşürmüş onuda anlıyorum acele ediyor ama sakın oynasa kasa ucmustu şimdi umarım kaybetmemiştirKanka kaybetmesi önemli değil, miktarlar da önemli değil. Gelecek Burda belirtecek anladın mı demek istediğimi
Gelmiyor yeni sezon gelmiyorrr 😅Neyse kanka lacasadepapel izleyeyim biraz 😂😂😂 @Lacasedepapel
Valla gelmiyor kanka yaGelmiyor yeni sezon gelmiyorrr 😅
Fskirde Netflix ne arasınNeyse kanka lacasadepapel izleyeyim biraz 😂😂😂 @Lacasedepapel
Kanka bende arkadastan giriyorum 😂😂😂Fskirde Netflix ne arasınbizde kanal d izleriz
😅😅Kanka bende arkadastan giriyorum 😂😂😂
Aynen öyle bizde Atlantisbeti çekip holigsna atacaktik adamlar yamyam gibi 50 istiyorBorcu olan sakin oynayamaz kanka @erdalbakkal
Yapacak bisey yok kanka @Lacasedepapel yaparsa yardimci olur kanka sanaAynen öyle bizde Atlantisbeti çekip holigsna atacaktik adamlar yamyam gibi 50 istiyor![]()
Aynen bakalım ilmzsada sıkıntı yok iyi niyeti yeterYapacak bisey yok kanka @Lacasedepapel yaparsa yardimci olur kanka sana
Çekebilirsem yardımcı olacağım söz ağızdan bir kere çıkarYapacak bisey yok kanka @Lacasedepapel yaparsa yardimci olur kanka sana
Insallah cekersin de kanka sen bol bol kazan zaten hakediyosunÇekebilirsem yardımcı olacağım söz ağızdan bir kere çıkar![]()
Sağol bromInsallah cekersin de kanka sen bol bol kazan zaten hakediyosun
Son durum garip kayıplar da muhtemelen bakiye de kayıplarda 😅😅Aq İnterneti koptu onla uğraşıyodum son durum ne
Keşke şaşırtsa şuraya 250 bakiyeli kasa atıp🤣🤣Son durum garip kayıplar da muhtemelen bakiye de kayıplarda 😅😅