- 796
- 810
- 93
2 oldu son gol haydi be
evin golü var kanka merak etme olacakLan çok ihtiyacım var ya
Birazdan olurSimdi devre bitti moralin biraz bozuldu ama kazanman icin inanman lazim bu macin alt bitmesi imkansiz artik avs son iki macinda 5 gol atmis penalti kacirdilar ve gerideler ikinci devreye hizli baslayacak deplasman son 5 macinda sporting ve benficaylada oynamasina ragmen 8 gol atmis en ufak hatada cezayi keser inan ve yuksek moralle ve inancla maci izle kazanacaksin
Ben ya ben hehe 🤣🤣@Sansalo resmen okudu maçı
Bol şanslar dostBeyler güzel dileklerinize ihtiyacım var son şansım son paramgerçekten bu kupon patlarsa büyük sıkıntı yaşayacağım
![]()
Son 20 dakika simdi yorgunluk belirtileri baslayacak ortasaha kolay gecilecek evde cat 3.0 hadi sinerjiHayde atın bir tane daha bitisin bu iş..
Direkten dondu olsun gelecekSon 20 dakika simdi yorgunluk belirtileri baslayacak ortasaha kolay gecilecek evde cat 3.0 hadi sinerji
Dost ben sana ne dedim bu konuyu açtında ?Ulan arkadaş korktuğum başıma geliyor ya
Sakin brocan olacağğğğk olmalı amq yazık penaltı gitmese bitmişti işUlan arkadaş korktuğum başıma geliyor ya
@Garen123 plana sadık kal ben 1 kere yazarım. O maçta o dedimde olur.Depin 2 golü banko ms 3 gol gelir bu kıyağıda kimseye yapmam.