Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Garanti Mobil Bank

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
atmye gittim baktım hesapta 3 lira var hiçbir şekilde gözükmüyor kafayı yicem bırak sigara almaya para yok umarım düzelir 12 ye kadar
düzeldi galiba bro ben para gönderemiyodum şimdi gönderdim sms gelmiyodu geldi ayrıca havale eft parası da almadı kaldırmışlar sanırsam

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
İnternet sitesinden hesaba giriliyor bilginiz olsun

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Garanti bbva bi kendini adam akıllı koruyamiuorsun kardeşim

shftvites

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
151
89
28
uygulamaya giriş yaparken bu çıkıyor. anlayan var mı 😅

IMG_0243.jpg

G_0658

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
247
79
28
Ben nerdeyse 1.5 yıldır garanti bankasını kullanmıyorum ve bana böyle bir mesaj geldi Ne WhatsApp Robotu cevap veriyor ne müşteri hizmetlerini ariyabiliyorum
Banada geldi dolandırıcı bunlar linke tıklamayın

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Öğlen başka bankadan garanti hesabıma 10 k transfer yapmıştım, daha yeni atmye ulaşabildim hesaba giriş yaptım para hesapta yok, kan beynime sıçradı yemin ederim, ne bankacılığa giriliyor ne müşteri hizmetlerine ulaşılıyor para ortada yok. Vallahi adamı çıldırtır bunlar.

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,179
1,373
113
Öğlen başka bankadan garantiye 10 k transfer yapmıştım, daha yeni atmye ulaşabildim hesaba giriş yaptım para hesapta yok, kan beynime sıçradı yemin ederim, ne bankacılığa giriliyor ne müşteri hizmetlerine ulaşılıyor para ortada yok. Vallahi adamı çıldırtır bunlar.
benimde maaş bekliyor 30k altıma sıçıcam korkudan paraya bişey olcak diye

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Öğlen başka bankadan garanti hesabıma 10 k transfer yapmıştım, daha yeni atmye ulaşabildim hesaba giriş yaptım para hesapta yok, kan beynime sıçradı yemin ederim, ne bankacılığa giriliyor ne müşteri hizmetlerine ulaşılıyor para ortada yok. Vallahi adamı çıldırtır bunlar.
Bankalar gece yarısına kadar açıkmış bankaya gidip sor dost yakındaysa yoksa pazartesiyi beklersin

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,179
1,373
113
Kardo senin maaş görünüyor mu benim yaptığım transfer ulaşmamış hesapta para yok.
gözükmüyor işte reis müdür yazdı wp grubuna maaşlarınız yattı ama erişim olmadığından dolayı hesaba yansımıyor diye bakalım inşallah düzelir en yakın zamanda

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Bankalar gece yarısına kadar açıkmış bankaya gidip sor dost yakındaysa yoksa pazartesiyi beklersin
Yakında banka yok dost, anca atm bulabildim şimdi girip baktım transfer hesaba geçmemiş öğlen 12 gibi yapmıştım. Rezalet bişey bu. Nerede bu para valla şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz.

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Ben hala giremiyorum