Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Garanti Mobil Bank

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,177
1,373
113
Yapacağınız işe sokayım öğlen sistem gittiğinden haberim yoktu, diğer banka hesabımdan garantiye 10 bin transfer yaptım gitti mi gitmedi mi onu da bilmiyorum hesaba da girilmiyor cihaz eşleşmemiz de kaldırılmış bu nasıl iş böyle? Yeni Türkiye yüzyılı dedikleri böyle birşey olsa gerek. Tüm bilgilerimizi çaldılar, tüm sistemlerimize girdiler. Resmen Muz Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz.
çok haklı

hsnrncbr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
879
308
63
Yapacağınız işe sokayım öğlen sistem gittiğinden haberim yoktu, diğer banka hesabımdan garantiye 10 bin transfer yaptım gitti mi gitmedi mi onu da bilmiyorum hesaba da girilmiyor cihaz eşleşmemiz de kaldırılmış bu nasıl iş böyle? Yeni Türkiye yüzyılı dedikleri böyle birşey olsa gerek. Tüm bilgilerimizi çaldılar, tüm sistemlerimize girdiler. Resmen Muz Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz.
ATM’ye git kart sok bak bro

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,372
14,761
113
Atmden çekiliyor reis git çek hemen 10 kyi atma düzelene kadar birşey geçmiştir hesaba

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Atmden çekiliyor reis git çek hemen 10 kyi atma düzelene kadar birşey geçmiştir hesaba
Dostum yoldayım yol üstü atm yok uprayamadım bir türlü atmye, yoksa aklımda gidip çekeceğim hemen, inşallah geçmiştir hesaba.

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,177
1,373
113
bakalım bekliycez bugün olmaz ama büyük ihtimal

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,177
1,373
113
sıkıntı var işte bro pcden girince bakiye gözüküyor ama para gönderimi sms alımı falan yok şuan
atmye gittim baktım hesapta 3 lira var hiçbir şekilde gözükmüyor kafayı yicem bırak sigara almaya para yok umarım düzelir 12 ye kadar

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,357
2,985
113
Düzeldi ben giriş yaptım işi olan girsin