Yokya tum parayi is bnk özele yatircam en garanti buParan devlet bankası koruması altında kanka panik yapma 😁
Keske olsa kanka 10 metre yerin altina gomerim o paraları 😁sıfır alakaher bankanın son dönemde yaşadığı sistem çökmesi borçlar da bakiyeler de sıfır gözüktü bir an. düzelir yakında bu kadar pinpirikliysen paranı yastık altında sakla
![]()
Sen bilirsinde oyle bi durumda devlet tum sisteme el koyar parayida devletten alirsin oyle bi garantisi var yaniYokya tum parayi is bnk özele yatircam en garanti bu
Tekkno cagindayiz ya ,ne hackerlar var vallaSen bilirsinde oyle bi durumda devlet tum sisteme el koyar parayida devletten alirsin oyle bi garantisi var yani
İmar bankasini bilirmisin onbinlerce insan parasini alamadiSen bilirsinde oyle bi durumda devlet tum sisteme el koyar parayida devletten alirsin oyle bi garantisi var yani
Turk parası yurt dışında çöp kanka ben hacker olsam avrupa ulkelerine saldırırım 😁Tekkno cagindayiz ya ,ne hackerlar var valla
Ilk defa boylebisey oldu ama,garanti mobil degisti mesajlar falanGlobal bir problem. Büyük ihtimal hacklandi çoğu kişinin bakiyesi sıfırlanmış
Ne dolarlar ne avtolar poundlar var turk lirasi neki bnkalardaTurk parası yurt dışında çöp kanka ben hacker olsam avrupa ulkelerine saldırırım 😁
buradan sorulmazkiDostlar garanti bankasi kullanan var mi? Giriş yapamiyorum 1 saattir. Üzgünüz daha sonra yeniden deneyiniz gibisinden diyor.
Hicbir sorun yok suan hesaplari bosaltiyoruz 30 dk sonra girebilirsinizyani b
uda buradan sorulmazki![]()
Dayı twitter da gördüm herkese aynı olmuşIlk defa boylebisey oldu ama,garanti mobil degisti mesajlar falan
Bankalardaki paralar, TL ya da yabancı birim olmasına bakılmaksızın devlet güvencesi altına alınır. Bu güvenceyi, devlet tarafından kurulmuş olan TMSF sağlar. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, bankacılık işlemlerinden alınan küçük paylar ile oluşturulan büyük bir fon havuzudur. Bir başka deyişle tüketicilerin sigortasıdır. TMSF, batan bankada parası olanlara, önceden belirlenmiş olan devlet güvencesi limitleri dahilinde ödeme yapar. Yani bir banka batarsa, tüketiciler o bankadaki paralarının bir kısmını ya da tamamını geri alabilir.İmar bankasini bilirmisin onbinlerce insan parasini alamadi