http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Garanti Bankası Kredi Kartı Hk.

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Böyle durumlarda garanti bankası tekrar limit açma konusunda diğer bankalara göre daha töleranslıdır. Ancak şu olabilir mesela kart limitin 1000 TL nakit avans limitin 500 TL diyelim. Banka bu 500 TL yi 250 TL ye düşürüp kullanıma devam ettirebilir bir iki dönem ödemelerini takip eder ve nakit avans limitini yükseltir. Diğer bankalar garanti bankasına göre daha sert kurallara sahip. Sana tavsiyem bir iki dönem ödemelerine dikkat et en azından minimum ödemeleri zamanında yaparsan ileriki süreçte sorun yaşamazsın
Allah razı olsun sağolasın yani bilgin var mı açılır mı bugun yarın

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Açılmaya bilir bana da oldu aynısı komple borcu kapatman lazım büyük ihtimalle sürekli askeri odeyince çektirmiyor bi süre sonra
Geçen ay Ödenmesi gereken askeri ödemesini yapmıştım bugün tüm borcu ödedim banka kartınız açık dedi müşteri hizmetleri 24-48 saat içinde aktıf olur dedi

mertmuglali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
107
33
28
3 dönem üst üste asgari tutarı ödediysen nakit avansa kapanır kart ya da nakit avans limiti düşer. Kredi kartının dönem borcunu ödediysen alışveriş limitin 24 saat içinde açılır. Benim çok başıma geldi kardeşim. Rahat ol.

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
3 dönem üst üste asgari tutarı ödediysen nakit avansa kapanır kart ya da nakit avans limiti düşer. Kredi kartının dönem borcunu ödediysen alışveriş limitin 24 saat içinde açılır. Benim çok başıma geldi kardeşim. Rahat ol.
Allah razı olsun valla ilk defa başıma geldi ya baya bi süre ödeyemedim askeri ödeme yaptım geçen ay şimdi maaş yattto hepsini yatırdım borç falan yok nakit deniyorum böyle yazıyo bide maaş müşterisiyim böyle uyuz bi banka görmedim en kötü içlerinde garanti bankasi belli A9DD7E55-6ED1-4F47-A277-0FB8F7E1DA26.pngA9DD7E55-6ED1-4F47-A277-0FB8F7E1DA26.png

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
2 iş günü için de açılır. Ancak dikkat et iş günü yani cumartesi ve pazar a denk geliyorsa pazartesiye sarkabilir.
Bankacı da öyle dedi valla ya 24-48 saat içinde açılır dedi ama hafta sonu dedi pazartesi ye açılabilir dedi

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,327
18,135
113
Borcunu bi kere tamamını kapat .banka belliki güvence istiyor. Eğer hala daha asgari devam edersen limitin düşer her 3 ayda bir kartın borcunu tamamen kapatmak zorundasın. Yoksa nakit avansa da kapatıyor alışveriş limitide dusuyor

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Borcunu bi kere tamamını kapat .banka belliki güvence istiyor. Eğer hala daha asgari devam edersen limitin düşer her 3 ayda bir kartın borcunu tamamen kapatmak zorundasın. Yoksa nakit avansa da kapatıyor alışveriş limitide dusuyor
Kapattım borç falan yok normal kredi kartım limitin de şuan

uzman34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
936
308
63
İyiki ödemişsin garanti hemen icra getiriyor komsu da senin gibi ödememişti 6 ay sonra 3.750 civarı borcu avukat 8küsür yapmış insanın zoruna gidiyor tabii icralık olmadığın için şanslısın

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,645
7,356
113
Kartin komple kapanmadiysa eger 24 saat sonra acilir nakit avansa

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
İyiki ödemişsin garanti hemen icra getiriyor komsu da senin gibi ödememişti 6 ay sonra 3.750 civarı borcu avukat 8küsür yapmış insanın zoruna gidiyor tabii icralık olmadığın için şanslısın
Valla öyle duruma düşmemek için ödedim zaten de elimde tüm maaş yatırdım şimdi kart açılmazsa bittim ben bankacı kartın açık sorun yok dedi nakite kapalı alışveriş açık dedi gittim bişey almaya kalktım bosta aynı bu yazı çıkıyo bankaya sordum 24-48 saat içinde açılır dedi kafam durdu kesin kimse bişey bilmiyo mu

Ekli dosyalar

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Kardeş açılır demiş bankacı yani daha ne cvp bekliosun. Banka site canlı desteği ile karıştırma: ))))
Zaten acilmicak olsa onlar söyler
Burda bir bir birimize bilgi alışverişi yapmak iyi degil mi başına gelen vardır maaşı yatırdım nakit geri çekerim diye içim rahat etsin öğrenmeye çalışıyorum

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Şimdi tekrar aradım kartınız nakit avansa kapatılmış 24-48 saat içinde açılır dedi

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Başına gelen vardır aynı şekilde kesin ögrenmek istedim hakkınızı helal edin