Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ganobet 1000 Deneme Bonusu Yatırım Şartsız

byakca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
49
28
Arkadaşlar ben bu konuyu açalı çok oldu ben açtığım zamanlarda bonusu alıpta çekim yapan çoktu bende dahil olmak üzere. Şartları değişmiş değişmemiş bilmiyorum işimin bittiği siteyi de tekrar kontrol edecek değilim alamadıysanız şartlar değiştiyse benim problemim değil site adamı cart curt tarzı şeyler yazmayın saçma sapan
O kadar

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
471
83
Site sağlam site telehramdan çok bonus aldım çektim arada rest bonusu veren bir site beyler en azından sorun yaşamadım karar sizin tabiki

12feto12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
57
20
8
Böyle siteler paylaşmayin soslar vakit kaybı 2 ayrı internette iki kişiden girdim vermiyor vakit kaybii.... Üye olma

Em1r13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
227
70
28
Ulan Çocuk Bak Orda Ne Yazdım Ana Bakiyeye Geçen Tutarı 1000TL Yi Ben Zaten 10.000 İkinci Defa Yaptım 1 Çekmek İçin Yine Çekim Reddedildi Canlı Desteğe Durumu Söylememe rağmen 3.defa 10bin yap 1000 Çek dediler bana
Bunlar Kadar kahpe bir site yok Beni durduk yere no bonus yapmışlar okadar yatırımım var