Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling gangplank | Kasa - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Uzatmayalım dost konuyu bir değil 2 değil sürekli yalan konuşan adamlarla arkadaşlık yapıyoruz bir süreden sonra sana da yalan söylemeye başlııyorlar
Dost hayat senin hayatın sen burda Allah tan söz bahsi actin diye dedim yoksa sana akil verecek adam değilim iyi geceler

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,476
49,752
113
Güzel geri vermeden güle güle harca hayrına bi torba mama sokak kedileri için onun sevabı başka
Böyle diye diye evin önü her yer kedi oldu komşuların birmi çok pis dövecem aw kediler a..ına mı batıyor paso kov kedileri diyor apartman benim olsa varya hepsini kovcam evden siktir edicem kedileri beslicem

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Böyle diye diye evin önü her yer kedi oldu komşuların birmi çok pis dövecem aw kediler a..ına mı batıyor paso kov kedileri diyor apartman benim olsa varya hepsini kovcam evden siktir edicem kedileri beslicem
Onu diyenlerin ben taaa... İnsan evladı degiller işte

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,744
3,778
113
3 Ay Maymuna Baktım , İnsana akıl yönünden benzeyen başka hayvan yoktur herhalde

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Bu konuyada bekliyorum arkadaşlar gelin iki cümle edin birilerine dokunur belkiScreenshot_2025-09-05-01-46-15-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...