Cıksın nolurSana bence hic biseu cikmicak
Sızın gıbı paramız yok zengın deılız sıteye para yatırıp oynayıp kafa dagıtamıoz kıral kb senın ısıne yarıcak bı konu acamadıkMakina ile boş konu açmadan duramıyorsunuz. Özelden dertleşin onunla.
Her odul guzelde şoyle 5 hanelı bısı cıksa en kotu ah ahvalla galiba 20 - 30 tane vardır wpde kayıtlı hepsi tek tek bakacam
Adam mesajını 1000 yapma peşinde kral.Makina ile boş konu açmadan duramıyorsunuz. Özelden dertleşin onunla.
Sen kendını cok akıllı sanmakla kal kıral ben bozmıyımAdam mesajını 1000 yapma peşinde kral.)
Tam gaz saldırmaca![]()
Kardeşim bişey sorabilir miyim niye kıral diyorsun meraken soruyorum daSen kendını cok akıllı sanmakla kal kıral ben bozmıyım
Ha gayret az kaldı bro diğer sayfalara yazıl birazdaSen kendını cok akıllı sanmakla kal kıral ben bozmıyım
Naber kardeşimKardeşim bişey sorabilir miyim niye kıral diyorsun merakın soruyorum da
Kıral nıe gece gece bole seyler yazıon onu anlamaya calısıom hala bulamadım konu acmammı lazımdı mesaj kasmam ıcınHa gayret az kaldı bro diğer sayfalara yazıl birazda![]()
Çok şükür kardeşim sen nasılsın iyi misinNaber kardeşim
Bide böyle alakasız yaklaşımlar yokmu yediniz beniKıral nıe gece gece bole seyler yazıon onu anlamaya calısıom hala bulamadım konu acmammı lazımdı mesaj kasmam ıcın
Saol kıral resmı telegram kanalımı yoksa farklı bı kanalmı. 250 lıra bı bıletmı bılmedıgımden fazla anlamadımTg bilet etkinlikleri çok kıyak oluyor 50k dağıtım 250tl tek bilet 40 kişi ye minimum 500tl ödül 42 kişi geçerli kullanıcı bırakmış 5k çıktı bana onları takip edin derim
Eyvallah kovalamaya devamÇok şükür kardeşim sen nasılsın iyi misin
Takılma bu saatte burda olan adam mutsuz huzursuz gergindir hoş görmek lazım çünkü durumlar bozuk genel olarakBide böyle alakasız yaklaşımlar yokmu yediniz beni![]()