- 3,481
- 1,984
- 113
Beni aradılar dediler ki bonusun 48 saat süresi var ve geciyor borç aldım yatırdım gelmedi haleSen yine vermişsin Ben hala bulamadım 1.200
Beni aradılar dediler ki bonusun 48 saat süresi var ve geciyor borç aldım yatırdım gelmedi haleSen yine vermişsin Ben hala bulamadım 1.200
1500 bulursam bende cekicem bitti çevrim şimdiSıkıntı yok Kral zaten arıyorum iki gündür bugün tamamlayacağım inşallah normalde süresi vardı 8.21'de canlı dedi süresi doluyor 8.30'da baktım 10.000 lira hesapta duruyor çekim verdim 5.000 lira öylesine iptal etti canlıya bağlandım neden iptal oldu dedim iki buçuğa sabitledi 2,5 yatır 5 çek diyor
Neyle çekim verdin reisÇevrim bitti rulet oynadım yinede odediler
Ve kaç dk sürdü reisÇevrim bitti rulet oynadım yinede odediler
Sabit de miydi Senin paraBeni aradılar dediler ki bonusun 48 saat süresi var ve geciyor borç aldım yatırdım gelmedi hale
1300 lira kasa benim iyi 1200 lira lazım1500 bulursam bende cekicem bitti çevrim şimdi![]()
1300 lira kasa benim iyi 1200 lira lazım
Yok 5k'ya sabitlemiyor 2,5 k'ya sabit benimAradılar şimdi 5k ya kasayı sabitleyip 2500 yatırıp 5k çekilmesi gerekiyomus
Yok benim 2.5 sabitti 2.5 yatırdım cektimAradılar şimdi 5k ya kasayı sabitleyip 2500 yatırıp 5k çekilmesi gerekiyomus
Benim süresi dolmuş arama gerçekleştirdim konuştum temsilci ile 2 saat süre verdi 2 saat sonra silinecekÇevrim bitti 2.5 k kaldı kasa rulette 5k yaptim odemediler 2.5 yatir 5 çek drdiler yatırdım crktim toplam 15 dk sürdü
Süresi be kadarKaldı bir saat ulan süresi doluyor ya Böyle bir şey olamaz ki ya süresi doluyor diye bir şey mi var bonusu kullanmışız zaten
48 saat dedi Kral Normalde benim 8.21'de doğdu süre müşteri temsilcisi ile konuştum aradı ikiye kadar uzattık bulamıyoruz ki 1200Süresi be kadar
Ödediler 5 dkdaYatırdım paratim çekim verdim bakalım ödeyecekler mi haftasonu alıp çevirmiştim bonusu
Ödediler 5 dkda
[/QUOTE ben çekemedim buradan ya