Bana ödedi dost bı sıkıntı çıkacağını düşünmüyorumÇoğu kişi almış forumdaki sağlam kişiler çekim yaptığını söylüyor bende para bulsam atcm
Para bulup bende çekim vericem Tebrikler bu arada dost afiyet olsunBana ödedi dost bı sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
Yok yatırma sakın 2500 başka siteye atsan zaten çok rahat 5k yapar çekersin 10 kişiden 2 sine öder bu siteler kalanı tokatsporSite ödeme yapıyor diye bir sürü kişi yazmış ama hala korkutuyor beni alıp kasayı katlayamayan daha görmedim para yok yatırmaya öyle boş boş kaldım emin olsam ödeyeceklerine arkadaştan borç alıcam
2500 u çok rahat 5k yapan 5kyi da çok rahat 10k yapar 10k yi daha da rahat 20k yapar bu böyle devam eder çok rahat multi milyarder olabilirsin oldun mu kanka çok rahatsa bu işler?Yok yatırma sakın 2500 başka siteye atsan zaten çok rahat 5k yapar çekersin 10 kişiden 2 sine öder bu siteler kalanı tokatspor
Oldum Tahir mutlu musun2500 u çok rahat 5k yapan 5kyi da çok rahat 10k yapar 10k yi daha da rahat 20k yapar bu böyle devam eder çok rahat multi milyarder olabilirsin oldun mu kanka çok rahatsa bu işler?
Sevindim kanka mutluyum artıkOldum Tahir mutlu musun
OduyorArkadaşlar yatirsak odermi mi ki son zaman da çeken varmı yani gün içinde
Eyw reisOduyor
Yatırıp çektin miEyw reis
Yok reis para bulamadıkYatırıp çektin mi