Klon sağlayici kullanıyorSitede mi sahte
Klon sağlayici kullanıyorSitede mi sahte
Gel k çekmeceMuro sen istanbuldaydin gelim Ortaköy yapak 1250 1250
İstedgin süre zaafinda cekebilirsin diyor la süre de yokGel k çekmece
1300 lira para var anasını satayım 1200 lazım Küçükçekmece'ye yakın iSen gelMuro sen istanbuldaydin gelim Ortaköy yapak 1250 1250
Öyleyse o zaman bırakalım Dursun Daha sonra bulur çekeriz ama öder mi sonra demesin tarihi geçti falan filanİstedgin süre zaafinda cekebilirsin diyor la süre de yok
Verdim ssbitlemedi
Ödemez başkan ben sıfırladımÖyleyse o zaman bırakalım Dursun Daha sonra bulur çekeriz ama öder mi sonra demesin tarihi geçti falan filan
Niye sıfırladın ödüyor ki bir tek burada görmedim ki ödediğine dair konuşulanları Başka yerde de gördüm ödüyormuşÖdemez başkan ben sıfırladım
Odedimi bari5 k çekim ver sabitliyor
Ss duruyo süresi yokmuşÖyleyse o zaman bırakalım Dursun Daha sonra bulur çekeriz ama öder mi sonra demesin tarihi geçti falan filan
Yok ödemedi 2.5 k düşürdü bende harcadımOdedimi bari
Bakiye 10 bin lira çekilebilir 10.000 lira 2,5'a sabitlemiyor
Odedimi sanaBenim de kasa 30 Bin TL iken 2500 TL yatırım yaptım öyle çekim verdim ama sen çevrimi tamamladın mı
Bu sitede kaynwtmen imkqnsiz kaybedecegin tek sey yuzde 15 ljk yatirimin
Bendede aynı 2 turda bir oyuna giriyoBu sitede kaynwtmen imkqnsiz kaybedecegin tek sey yuzde 15 ljk yatirimin)) benim kasada 155 bin oldu keriz avinda sanirim bu sitede
Sus la tırrokardeş site elemanı adam 1-2 yıldır burada forumda takılıyor yeni bir site geliyor ki site elemanı olsun böyle bir şey mantığına alıyor mu? 1 sayfa geride beytullahın yazısı var git onu oku bari. Ezbere iş yapıyorsunuz ya. Her böyle yatırımlı yerde site elemanı diye ağlamanız baydırıyor artık