http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambleron Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,217
2,324
113
Arkadaşlar dün konusu açıldı kaldirildi 2500 TL deneme bonusu veriyor 20 kat çevrim 2500 yatırım 5000 çekim diyor dün açan arkadaş konuyu yanlış yere açtı diyemi kaldırıldı yoksa site güvenilir değil diyemi kaldırıldı bilmiyorum ben çevrimi tamamladım site hakkında fikri olan bilgi verebilir mi
Sağlam site

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
656
268
63
Olum sahte diye öylesine sıfırladım sahte değilmiş site :) bitmez dedim para cevrimide bitirmstim

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,341
530
113
Dolandocı olsa 20 kat cevrımden nıye ugrastıtsınlar ıkı kat cevır derler en fazla

İşte mıllet uyanınca bu sekılde yapıyorlar gelmeyın bu oyunlara

esesli2660

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
84
26
18
2500 yatirm mi yok daha neler oraya atcaginiza bana verin daha hayir islersiniz :)

Lazora4161

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
1
3
Arkadaşlar dün konusu açıldı kaldirildi 2500 TL deneme bonusu veriyor 20 kat çevrim 2500 yatırım 5000 çekim diyor dün açan arkadaş konuyu yanlış yere açtı diyemi kaldırıldı yoksa site güvenilir değil diyemi kaldırıldı bilmiyorum ben çevrimi tamamladım site hakkında fikri olan bilgi verebilir mi
Arkadaşlar dün üç arkadaş denedik çekimler geldi site ödeme yapıyor

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,857
12,328
113
Benm bakiyeyi 23 000 den 2500 e dusurduler destek yatirilan paranin cevrimi yok diyor bide cevrim cikartirlarsa 5 k da cekemeyiz odeyicegi varsada batariz

asya0237

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
55
10
8
Ben 2500 tl yatırım yaptim cekim 10 dk içinde hesabıma geldi
Site link bu
Cekim geldi

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,474
664
113
Kardeşim şunu kaldırın bu sitede dolandırılmaya müsait insan çok şikayet konularindan görüyoruz milletin günahına girmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...