Sağol dost alındı bonus bakalım nolacakKardeş öyle deme sabah kalktım cebimde lira yoktu tümbet eski üyelere yeniden 500 TL ekleme yapmış mailde gezerken gördüm iki hesap vardı maksimum 5 bin çekimli ikisinden de çektim 10 bini bu saate kadar acele etmeden 27 k yaptım telefon faturami borcum vardı onu verdim aslında oynamamak gerekiyor ama adı üstünde kumar şans tutunca tutuyor demem o ki şansın tutarsa 250 lira deli para.
Gelir kardeş merak etmeben çekim talebi oluşturdum bişey istemedi bakalım iptal etmezse yazarım
Ödeme garantisi de yokTümbetin bonus ile bu bonus çok farklı. Tümbetin çevrimi 1.3 oran üstelik banka gibi site. Birde şu siteye bak 2500 yap 250 çek slotta
Site hakkında bilgim yoktu denedim 2 hesapta 5+5 bin çektim kanka ödüyorÖdeme garantisi de yok
Birde çabuk geldi şaşırdımÖdeme garantisi de yok
reis bize mail gelmemiş canlı ekran görüntüsü istiyor mailin ss atar mısın yazıları değiştirip alalım biz deSite hakkında bilgim yoktu denedim 2 hesapta 5+5 bin çektim kanka ödüyor
Kardeş atardım da çok mail geliyor ya hep siliyorum mailleri kusura bakmareis bize mail gelmemiş canlı ekran görüntüsü istiyor mailin ss atar mısın yazıları değiştirip alalım biz de