- 3,525
- 2,387
- 113
imkanım ve hür irademin yettigi her yere kadar borçlanıp öteki dünyada helalik isterkerken yaptım ama neden yaptım bilo bir sor demek isterim 😂Tavanın dibini sıyırmak tam olarak bu herhalde 😁😁
imkanım ve hür irademin yettigi her yere kadar borçlanıp öteki dünyada helalik isterkerken yaptım ama neden yaptım bilo bir sor demek isterim 😂Tavanın dibini sıyırmak tam olarak bu herhalde 😁😁
Aman Yasin bey ağzımızın tadı kaçmasın 😄Vpn açık ben bir film izleyip geliyorum. O zamana kadar belgeler onaylanır herhalde. Lana rhoades ablamızın filmi var biraz ağlamalı dram dolu ...
Kac dolar verdi spen kazançlarıBu arada 20$ dolar yatırıma 100 freespin veriyor tanesi 0.20$ yani toplam 20 $ bonus
Yatırımdan sonra otomatik mi ekleniyorBu arada 20$ dolar yatırıma 100 freespin veriyor tanesi 0.20$ yani toplam 20 $ bonus
Siteye girilmşyırki aga yaHiç çekim yapan varmı arkadaşlar yatırım yapacağım
Kimse hicbir soruya cevap vermiyor bencillik diz boyuBu 7.5 usd direk bakiyeye mi ekleniyor freespin mi? Slot oyunlari bolgenizde desteklenmiyor diyor almanya vpn ile girdil
Kardeşim VPN. Bölge değiştir.Kimse hicbir soruya cevap vermiyor bencillik diz boyu
VPN ike gireceksinSiteye girilmşyırki aga ya
Baştan sona doğru okudum ben sende öyle yap dostKimse hicbir soruya cevap vermiyor bencillik diz boyu
Ben dahil bicok kişi çekim yaptıHiç çekim yapan varmı arkadaşlar yatırım yapacağım
Ben Kıbrıs ta yaşıyorum sorunsuz giriyor kankaSiteye girilmşyırki aga ya
24 dolar çektim 25 dk civarında ödendiHiç çekim yapan varmı arkadaşlar yatırım yapacağım
Kimlik doğrulama onaylanmadan yatırım yapsam bu 100 freespin eklenir mi beklemelimiyimBen dahil bicok kişi çekim yaptı