Güncelink nedirŞimdi max 3000 olmuş canlı ile görüştüm problem yok . Araştırma içerisindeyim siteyi.
Güncelink nedirŞimdi max 3000 olmuş canlı ile görüştüm problem yok . Araştırma içerisindeyim siteyi.
gambet65Güncelink nedir
Senin bu siteyle baglantin nedir durmadan yaziyorsun 🤣2bin di 3 e yükseltimişler
sen gercektrn psikolojik sorunlarin var hala asamadinmi bak adama soru sormuslar konuyu hortlatmislar adamda cvp vermis ne olsn istiyorsun parasizlik ve issizlik seni cok pis bagimli yapmis Allah yardim etsin valla..cok zor senin isin..Senin bu siteyle baglantin nedir durmadan yaziyorsun 🤣
Seni parayla döverim kaybolsen gercektrn psikolojik sorunlarin var hala asamadinmi bak adama soru sormuslar konuyu hortlatmislar adamda cvp vermis ne olsn istiyorsun parasizlik ve issizlik seni cok pis bagimli yapmis Allah yardim etsin valla..cok zor senin isin..
16 bin çekim verdim bakalım inş öderevet kardeşim yatırıp desteğe bağlanıyorsun izin veriyorlar tek maç 2 oran kombine 1.50 15 kata kadar çekim mevcut
sende galiba avukatsın 8 sayfadır adamdan çok savundun onusen gercektrn psikolojik sorunlarin var hala asamadinmi bak adama soru sormuslar konuyu hortlatmislar adamda cvp vermis ne olsn istiyorsun parasizlik ve issizlik seni cok pis bagimli yapmis Allah yardim etsin valla..cok zor senin isin..
Sonuc ne dost16 bin çekim verdim bakalım inş öder
Call center aradı 10 da 2 saat oldu daha bekleniyor çekimSonuc ne dost
Sonuç ödedi paylaşan arkadaşa çok teşekkürlerSonuc ne dost
Link ne burasının 65 girmiyorSonuç ödedi paylaşan arkadaşa çok teşekkürler