- 487
- 255
- 63
2.000 cekım verildi paylaşana teşekkür ediyorum saglık sorunlarım vardı onun ıcın cok ısımı gorcek gelirse beklemedeyim 🙏🤗Çöpe at
2.000 cekım verildi paylaşana teşekkür ediyorum saglık sorunlarım vardı onun ıcın cok ısımı gorcek gelirse beklemedeyim 🙏🤗Çöpe at
tezgaha geldiik maks 1k verıyor kurallardan haberi yok bunların2.000 cekım verildi paylaşana teşekkür ediyorum saglık sorunlarım vardı onun ıcın cok ısımı gorcek gelirse beklemedeyim 🙏🤗
20k mi oldu bakiye senintezgaha geldiik maks 1k verıyor kurallardan haberi yok bunların
10k ve katları diyo %10 diye bana gelince kural degişti heralde ulan ya sana gırıp yatırım bile yapmam benn bonusun a sıcım
Ekli dosyayı görüntüle 776560
İtiraz et kankam . Bunlar kimse 20k yapamaz diye hesap ettiler herhaldetezgaha geldiik maks 1k verıyor kurallardan haberi yok bunların
10k ve katları diyo %10 diye bana gelince kural degişti heralde ulan ya sana gırıp yatırım bile yapmam benn bonusun a sıcım
Ekli dosyayı görüntüle 776560
etmedim uyuzluk yapar diye çektimİtiraz et kankam . Bunlar kimse 20k yapamaz diye hesap ettiler herhalde
Tebrikler kankametmedim uyuzluk yapar diye çektim
Nerden Buluyorsun Oğlum Böyle Bonusları 222TL Değerinde Spin 10Bin Yap Bin ÇekTebrikler kankam
Ne anlatiyon be ollum