- 22,457
- 11,672
- 113
Gol atın la bırak şimdi karıyıİlk bana yapman lazım 🤣
Gol atın la bırak şimdi karıyıİlk bana yapman lazım 🤣
Olmaz mı dur sivri burun ayakkaplarımı giyeyim, parlatayım onları ayarlarız karıyı, ben penemek miyim, evet öyleyim😆😆Karı var mı dost?
Ben bodruma guveniyom yoksa nanay kesinİlk bana yapman lazım 🤣
Bir zikim olmaz olmuyor denedik olmuyorSağlam vurmamız lazım artık ya canım aşırı sıkıldo
Yok dost sen izalasyon yaparsin gacilara ,İlk bana yapman lazım 🤣
Trabzon sanki şiir gibi oynuyormuş gibi bodrum kalecisi zaman oynuyor maç başından beriGol atın la bırak şimdi karıyı
Ben parayı alır çekilirim artık karı mi cagiririz başka bişey mi orasi belli olmazYok dost sen izalasyon yaparsin gacilara ,![]()
Nerede eski Trabzon jaja colman olacaktı şimdi 3 olmuştu pehTrabzon sanki şiir gibi oynuyormuş gibi bodrum kalecisi zaman oynuyor maç başından beri
Gs getirin ts şov yapacakmışş yapamadı ama yşnede iyi oynadıTrabzon sanki şiir gibi oynuyormuş gibi bodrum kalecisi zaman oynuyor maç başından beri
Oooo bu gece sabahlar olmaz şimdiOlmaz mı dur sivri burun ayakkaplarımı giyeyim, parlatayım onları ayarlarız karıyı, ben penemek miyim, evet öyleyim😆😆
Eskiler eskiden mi güzeldi yoksa eskiler mi güzeldi hadi bakalımNerede eski Trabzon jaja colman olacaktı şimdi 3 olmuştu peh
Jaja olsa yeterdi şu takımaNerede eski Trabzon jaja colman olacaktı şimdi 3 olmuştu peh
Valla nedense kumarcilar ne hayal kurarlarsa kursunlar sonuç ömrümüz boyunca o gelmeyen gol yada basketleri beklemekle geçecekBen parayı alır çekilirim artık karı mi cagiririz başka bişey mi orasi belli olmaz
Benfe bi kere ayarladım çoçuk deliği bulamamış vay amk😂Önceden ayarladım birine öyle karı dapamamış ben nabayım üçüne gücüm yetmez ya , kaliteli 2 fişeğimi atarım, sigaramı yakarım😆😆😆
Bırak şimdi fişeği gol yok git bir abdest tazeleÖnceden ayarladım birine öyle karı dapamamış ben nabayım üçüne gücüm yetmez ya , kaliteli 2 fişeğimi atarım, sigaramı yakarım😆😆😆
Eskiler eskide kaldı. Onun için herşey eskiden güzeldiEskiler eskiden mi güzeldi yoksa eskiler mi güzeldi hadi bakalım
GS FB BJK TS bu takımların birbiriyle oynadığı maçta favori olmaz reis en kötü takım en iyisini yenebilir havası yetiyor bu maçlarınGs getirin ts şov yapacakmışş yapamadı ama yşnede iyi oynadı
He vallaJaja olsa yeterdi şu takıma