Metin iyi yapmis bu kez dünya para kazanıp 250 lira mi atacakti millete ulan ne günlere kaldıkTam çekiliş yapacaktı 7 kişi 250 Metin adminleri çağırdı çekiliş yasak dedi konuyu kitledi yarın roll yaoacam dedi sonrasını bilmiyorum çekilişi yapsa atacaktı
Aslında işin aslı 14 kişi vardı listede kişi başı 100 yada 150 dedi az dedim herkes konuşur dedim 250 yaptı 7 kişiMetin iyi yapmis bu kez dünya para kazanıp 250 lira mi atacakti millete ulan ne günlere kaldık
Erho at 250 dostluğumuz pekissin takılalım puhahahaMetin iyi yapmis bu kez dünya para kazanıp 250 lira mi atacakti millete ulan ne günlere kaldık
Yok 50 yapsaydı arkadas herhalde turkiyede yasamiyorAslında işin aslı 14 kişi vardı listede kişi başı 100 yada 150 dedi az dedim herkes konuşur dedim 250 yaptı 7 kişi
Neyim var neyim yok borc ödüyorum burdan kurtulmak lazım artık onun için elime geçen 1 2 kuruş ta olsa borc kapatıyorum yeterErho at 250 dostluğumuz pekissin takılalım puhahaha
Kaç borç varNeyim var neyim yok borc ödüyorum burdan kurtulmak lazım artık onun için elime geçen 1 2 kuruş ta olsa borc kapatıyorum yeter
Dun büyük kısmını kapattım 30k kaldi vallahi billahi son bide saolsun ablam gil destek oldular bana biraz yoksa hayatta bitmezdi simdi birsey kalmadı son demler artikKaç borç var
Hayırlısı olsun bakalımDun büyük kısmını kapattım 30k kaldi vallahi billahi son bide saolsun ablam gil destek oldular bana biraz yoksa hayatta bitmezdi simdi birsey kalmadı son demler artik
Amin dostHayırlısı olsun bakalım