- 14,000
- 13,119
- 113
Bilgi noldu bilgi yanlismi vermisler 🤣Zarar zor cikar ama bakalim ilk defa patlamiyoz 20 yildir patliyoz zaten 😂
Bilgi noldu bilgi yanlismi vermisler 🤣Zarar zor cikar ama bakalim ilk defa patlamiyoz 20 yildir patliyoz zaten 😂
Parayla almamissindir umarım bilgiyiYanlış olmasa viski iciyoduk yanlis tabi 3 golde kaldı a.k
Manuya bende üst girdim kuponu yırt şimdidenmanu maçının yanına riske edip tel aviv 2.5 üst koydum 2 orandan o geldi kaldı manu sendeyiz
Ekli dosyayı görüntüle 445916
Bol sans dostum akacak insallahmanu maçının yanına riske edip tel aviv 2.5 üst koydum 2 orandan o geldi kaldı manu sendeyiz
Aga para vermedin demi bilgiyeYanlış olmasa viski iciyoduk yanlis tabi 3 golde kaldı a.k
Selam dostmanu maçının yanına riske edip tel aviv 2.5 üst koydum 2 orandan o geldi kaldı manu sendeyiz
Bilgi saglam dedikmanu maçının yanına riske edip tel aviv 2.5 üst koydum 2 orandan o geldi kaldı manu sendeyiz
Böyle bitiyormuş birde kahrımdan ölürümBilgi saglam dedik
Bitmez ya bugunun en banko maciydi bence sıkıntı cikmaz umarımBöyle bitiyormuş birde kahrımdan ölürüm![]()
![]()
Sen ölürsen bizde ölürüzBöyle bitiyormuş birde kahrımdan ölürüm![]()
![]()
Manchester United alır bastım evi satıp bekliyorum dışarıda gelmesse huzur evine gideceğim offf mahvoldukCikmasin artik cikmaz heralde bide manu alir dedik o var 😂