Canlı bana cevap vermemişti diğer bağlandığım diyor ki size bonus eklenmiş zaten sende kontrol etGüzel taktik ama yarım saat boyunca 3 farklı temsilci hiçbir şekilde cevap vermesin sonra kaldır bonusu![]()
Çekim verdik paylaşan arkadas TSK edrim saray rüyası açık kesinlikle başka oyun oynamayın saray rüyası deli gibi x atiyor oyuna alıyor paylaşan arkadas saol ilaç gibi heldigalaxybetting715.com Site bu dostlar bende yeni gördüm şansımı şimdi deneyeceğim. Telegram kanallarını takip edip ekran görüntüsünü canlı desteğe ileterek bonus talebinde bulunabilirsiniz. t.me/galaxybettingofficiall
Saray Rüyası oyununda 200 TL değerinde 100 adet freespin veriyor. Freespin kazancının 1 katı çevrim şartı mevcut. Freespin kazancı slot alanında geçerlidir. Bakiyenizi 2000 TL ye tamamlayıp 1000TL çekim verebilirsiniz. Bol şans dostlar.
Ben daha üye olamadım ki 😂😂Herkez 5 . Hesapla alıyor bari yavaş yavaş alın aq hücum eder gibi site pasife aldı
Bitik üye olmaVeriyor mu? Pasif mi?
Çok içten etmişsin kral
Bro sen normal degilsin 2 tl den 100 fs 200 tl degerinde oluyor allah icin hangi gezegende yasiyorsun
[/QUOTorenecek abisi orenecek🤣🤣
tebrikler dostumÇekim verdik paylaşan arkadas TSK edrim saray rüyası açık kesinlikle başka oyun oynamayın saray rüyası deli gibi x atiyor oyuna alıyor paylaşan arkadas saol ilaç gibi heldi
Konu başlığına bonus bitti yaztebrikler dostum