Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Galaxybetting Yatırım Şartsız 1000 TL Çekimli Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endelos23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
197
95
28
galaxybetting715.com Site bu dostlar bende yeni gördüm şansımı şimdi deneyeceğim. Telegram kanallarını takip edip ekran görüntüsünü canlı desteğe ileterek bonus talebinde bulunabilirsiniz. t.me/galaxybettingofficiall
Saray Rüyası oyununda 200 TL değerinde 100 adet freespin veriyor. Freespin kazancının 1 katı çevrim şartı mevcut. Freespin kazancı slot alanında geçerlidir. Bakiyenizi 2000 TL ye tamamlayıp 1000TL çekim verebilirsiniz. Bol şans dostlar.

Ahg6300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
588
93
galaxybetting715.com Site bu dostlar bende yeni gördüm şansımı şimdi deneyeceğim. Telegram kanallarını takip edip ekran görüntüsünü canlı desteğe ileterek bonus talebinde bulunabilirsiniz. t.me/galaxybettingofficiall
Saray Rüyası oyununda 200 TL değerinde 100 adet freespin veriyor. Freespin kazancının 1 katı çevrim şartı mevcut. Freespin kazancı slot alanında geçerlidir. Bakiyenizi 2000 TL ye tamamlayıp 1000TL çekim verebilirsiniz. Bol şans dostlar.
Dost telegramdan foto atabilir misin. Hat kapalı kod gelmiyor

yldrm2706

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
218
63
Tg ekraj fotosu atabilirmisiniz rica etsem

Muco1424

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
323
115
43

Ekli dosyalar

Ahg6300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
588
93
5 dakikadır canlıya bağlandım cevap vermiyor

yldrm2706

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
218
63
Üye oldum giriş yapamıyorum message diyip duruyor

Ahg6300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
588
93
116 TL verdi yine kayıp. Yess beee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...