http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray’da Kötü Gidiş Durdurulamıyor

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında GZT Giresunspor'a 1-0 yenilen Galatasaray, bu sezonki 7. mağlubiyetini yaşadı. Son 9 lig maçında sadece 1 kez kazanabilen sarı-kırmızılı takım, lider Trabzonspor'un 22 puan gerisine düştü.

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği GZT Giresunspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da kötü gidiş durdurulamıyor.
Ligde ikinci yarının ilk maçında Karadeniz temsilcisini konuk eden sarı-kırmızılılar, Shapi Süleymanov'un 11. dakikada kaydettiği golle yenildi. Bu sezon ligde 13. maçında puan kaybı yaşayan Galatasaray'ın mağlubiyet sayısı 7'ye çıktı.

Bu sonuçla Galatasaray, 27 puanda kaldı. Sarı-kırmızılılar, haftanın açılış maçında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkının 22'ye çıkmasına engel olamadı.
Karadeniz temsilcisi ise 7. galibiyetini alarak puanını 25'e yükseltti.

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
3 Yıl süre istiyor ama bu takımdan 5 senede hiç bir şey olmaz.
Halil , Berkan , Ömer Bayram , Aytaç kara , Morutan , Oğulcan , Barış alper ,İsmail çipe çoğu Anadolu topçusu bunların Galatasaray gibi takımda forma giymeleri büyük mucize bu arada bedava para alan Arda'yı unutmayalım Galatasaraylıyım diyorsa gerçekten aldığı parayı kulübe bırakıp yürüsün gitsin.
Fatih Terim'in devri geçti bence tazminat için mi kendi bırakmıyor anlamıyorum zarardan başka bir şey değil.
Türkiye'de 9 maçta 1 maç galibiyet alıp ezeli rakibine evinde 10 kişiyken kaybedeceksin kovulmayacak 1 tane adam yoktur bence 4 maç kötü gideni gönderiyorla ligde.

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Halil , Berkan , Ömer Bayram , Aytaç kara , Morutan , Oğulcan , Barış alper ,İsmail çipe çoğu Anadolu topçusu bunların Galatasaray gibi takımda forma giymeleri büyük mucize bu arada bedava para alan Arda'yı unutmayalım Galatasaraylıyım diyorsa gerçekten aldığı parayı kulübe bırakıp yürüsün gitsin.
Fatih Terim'in devri geçti bence tazminat için mi kendi bırakmıyor anlamıyorum zarardan başka bir şey değil.
Türkiye'de 9 maçta 1 maç galibiyet alıp ezeli rakibine evinde 10 kişiyken kaybedeceksin kovulmayacak 1 tane adam yoktur bence 4 maç kötü gideni gönderiyorla ligde.
Galatasarayin basarisizligindaki en buyuk sorumlu taraftardir. Terimciler bitirdi Galatasarayı

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,407
8,105
113
Beter olsunlar ben nezaman oynasam yenılıyo bu takım gecen senede 5bini yaktı olmuycam seyler benı buluyo musleranın kolu kırılır kartlar havada ucar yetmezmiş gibi bide 0.2 yenilir betr olsunlar

ozelrecep

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
648
23
18
Bu yıl TS nin sampiyonluk özlemi biticek gibi ligde

yirmisekiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
487
182
43
Sezen'in de dediği gibi:

Yansın İstanbul bu gece,
Külleri savrulsun...

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,827
10,648
113
Dostum bişey olmaz dediğin kadro ile önümüzdeki sene 1 2 transferle şampiyonluğun en büyük adayıyız yaz bunu bi kjenara

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Dostum bişey olmaz dediğin kadro ile önümüzdeki sene 1 2 transferle şampiyonluğun en büyük adayıyız yaz bunu bi kjenara
1-2 değil 5 den aşşağı Transfer yaparsa yine aynı senaryo olacak reis umut veriyorsa sana takım bir şey diyemem haklsını :)