- 1,010
- 300
- 83
Yaw dost sen ne kralsin boyle tespitleri aninda yapiyorsunkupon gelmesıne 2 mac kala cosar buralar herkes yatar kafasında suansonra kardeşler akrabalar belırır
Yaw dost sen ne kralsin boyle tespitleri aninda yapiyorsunkupon gelmesıne 2 mac kala cosar buralar herkes yatar kafasında suansonra kardeşler akrabalar belırır
Knka kpon gelsın de ben o adamı nufusa bıle alırım 😁kupon gelmesıne 2 mac kala cosar buralar herkes yatar kafasında suansonra kardeşler akrabalar belırır
direkt isim vereyim istersen kimler gelir diye, kaç aydır forumdayız olsun o kadar aylak bakkal iş basındaYaw dost sen ne kralsin boyle tespitleri aninda yapiyorsun![]()
Sıradakı maç Almanya 3.lig iki yarı 0.5😁 la Knka bende suyunu çıkarmışım 😁direkt isim vereyim istersen kimler gelir diye, kaç aydır forumdayız olsun o kadar aylak bakkal iş basında
Knka kpon gelsın de ben o adamı nufusa bıle alırım 😁
Dostun kuponu gelsinde bunlarin onemi yok zaten boyle konular acinca bakiyorlar gelme yuzdesi yuksekse takip ediyorlardirekt isim vereyim istersen kimler gelir diye, kaç aydır forumdayız olsun o kadar aylak bakkal iş basında
butun bultene oynamıssın maasallah ama saatlerıyle paylas knk sunları bı zahmetSıradakı maç Almanya 3.lig iki yarı 0.5😁 la Knka bende suyunu çıkarmışım 😁
Birde hep karisik isimler maclari ogreneyim deken az daha kor oluyordum kim kiminle ne yapiyor diyebutun bultene oynamıssın maasallah ama saatlerıyle paylas knk sunları bı zahmet![]()
Knka salladım ben ben kendı 50 tlmi boyle pek feda etmem betasus frebet 😁Birde hep karisik isimler maclari ogreneyim deken az daha kor oluyordum kim kiminle ne yapiyor diye![]()
saat 2 de bulusuruz dağılalımal Knka tam ekran 😁Ekli dosyayı görüntüle 97596
Ah betasus bu free betten bi nasip olmadi cekeyim hep tekten gidiyorKnka salladım ben ben kendı 50 tlmi boyle pek feda etmem betasus frebet 😁
Lan saka maka 5 ci maçı getrdık 6 cı maç basliyor bunu atlatırsak kalan 4 maç hepsı maç sonu 1.5 ust 😁Ah betasus bu free betten bi nasip olmadi cekeyim hep tekten gidiyor
bende sımdı baktım hallescher de ılk yarı geldı 2.yarı kaldı yurru beLan saka maka 5 ci maçı getrdık 6 cı maç basliyor bunu atlatırsak kalan 4 maç hepsı maç sonu 1.5 ust 😁
Tek zor kalan o Knka dıgerleri 90 dakıka 1.5 ustalmanya da ıcerde de dıger rangers macı 0-0 ilk yarı 1 gol gelır ıns