- 2,551
- 1,211
- 113
2. Yarı gösterirler bakalımBanada ofsayt gibi geldi ama verdi goli cizgiyide cekmediler
2. Yarı gösterirler bakalımBanada ofsayt gibi geldi ama verdi goli cizgiyide cekmediler
Üzülerek bişey söyleyeceğim ki, Liverpool bu sene öyle bir takım kurdu ki, birine fena patlayacak. Hep şanssızlıklar yaşıyor. Valla dengine getirirse o patlamada 10 tane saplar.Aga liverpool ve city var daha Allah korusun diyorum Bi beşiktaş faciası yaşamayalım
Faul verilen gol moral bozdu 2yi verse rakibin moral bozulacakti tam tersi oldu bazen şike skorla yapılmaz moral bozarakda yapiliyor36.DAKİKADA 1-0 ÖNDEYDİK 10 DAKİKADA 3 YEDİK NE DENİR BİLEMİYORUM
Tertemiz golünü yediler şerefsizlerYa abi Barış Alper gol atar oynadım hep benim suçum yaş 😆🥺
şike36.DAKİKADA 1-0 ÖNDEYDİK 10 DAKİKADA 3 YEDİK NE DENİR BİLEMİYORUM
olmayın pası değerlendiremedi ne den oynadin ki çıkar birazdan kral girer oyunaYa abi Barış Alper gol atar oynadım hep benim suçum yaş 😆🥺
Ne bilim anlamıyorum bu sefer yapar bişeyler dedim olan hocadan daha fazla Güvendik ama nafileolmayın pası değerlendiremedi ne den oynadin ki çıkar birazdan kral girer oyuna
Liverpoolu şu an durduracak bi kadro yok psg bayern real dahil . Belki Barcelona oda belkiÜzülerek bişey söyleyeceğim ki, Liverpool bu sene öyle bir takım kurdu ki, birine fena patlayacak. Hep şanssızlıklar yaşıyor. Valla dengine getirirse o patlamada 10 tane saplar.
Aynen öyle hocam 2-1 öne gecseydik şerefsiz hakem yemeseydi hakkımızı şimdi bambaşka şeyler konuşuyordukFaul verilen gol moral bozdu 2yi verse rakibin moral bozulacakti tam tersi oldu bazen şike skorla yapılmaz moral bozarakda yapiliyor
Sağlık olsunNe bilim anlamıyorum bu sefer yapar bişeyler dedim olan hocadan daha fazla Güvendik ama nafile