Ah daimoncum orda sen olcaktın bi röveşata ile topu diğer kaleye atardın reisimÇevre kontrolü önemli futbolda
Ah daimoncum orda sen olcaktın bi röveşata ile topu diğer kaleye atardın reisimÇevre kontrolü önemli futbolda
Berkanin ordan gelen her top tehlike birde Kaan Abdülkerim 2 Side sarı yedi çok zora girdi maçÇok açık oynuyorlar reis çok kopukluklar var
Usta maç başı kadroyu gördüm gerisi otobanÇok açık oynuyorlar reis çok kopukluklar var
Evet reis akıllı oynamıyorlar sıkıntı olabilirBerkanin ordan gelen her top tehlike birde Kaan Abdülkerim 2 Side sarı yedi çok zora girdi maç
Biz kadroyu görmeden dedık dost @butragueno ile beraber. Hatta @Shellac dünden dedi. Görünen köy klavuz istemez müneccim olmaya gerek yok 😄Usta maç başı kadroyu gerisi otoban
Evlere şenlik diyor bide kaan salağı ile barışın yaptıkları var tabi düşün 2 gereksiz faulBiz kadroyu görmeden dedık dost @butragueno ile beraber. Hatta @Shellac dünden dedi. Görünen köy klavuz istemez müneccim olmaya gerek yok 😄
Taktikte kötü reis çok rahat oynuyorlar 2 top ile kaleciyle karşı karşıya kalıyorlarUsta maç başı kadroyu gördüm gerisi otoban
Kırmızı kart oynardım para olsaEvet reis akıllı oynamıyorlar sıkıntı olabilir
İşte mal okan bare maçı eve götür fark yicekler orda döndüremezsin bu takım kapalı oynu iyi oynuyorTaktikte kötü reis çok rahat oynuyorlar 2 top ile kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar
Ilk yari 5 olurdu rahatBiz kadroyu görmeden dedık dost @butragueno ile beraber. Hatta @Shellac dünden dedi. Görünen köy klavuz istemez müneccim olmaya gerek yok 😄
Valla son iki senenin en kotu gs Şi net diyebiliriz
Az en az 2 tane daha atarBu maç ya 3-1 ya 2-1 biter gibi duruyor
Tamam kardeşim abartma istersen beşiktaşla oynamıyoruz asdffsIlk yari 5 olurdu rahat
Rolantiye bağlar 70den sonraAz en az 2 tane daha atar
Amaç reaksiyon aksiyon eziyet zorla kazanma işi zora götürme bunlar okanın taktiği işin sonunda %5 şansla elemeye çalışma fikriİki topta kaleye geliyorlar alkmar çoluk çocuk Okan bıkmadı 3 lü sistemden her maç 2 gol yiyoruz apo olmasa 4 olmuştu ilk yarı lan kadron eksik işte berabere falan bağla İstanbul'da işi bitir ne zorluyorsun 3 lü her maç kabız oluyoz aw